Νέα

Παναγιώτης Περγαντάς στον Lamia Polis: Ολοκληρωμένο πρόγραμμα διαχείρισης των πληθυσμών των κουνουπιών εφαρμόζει η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας (audio)

today24/05/2023 13

Φόντο
share close

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, για δωδέκατη συνεχή χρονιά, εφαρμόζει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα διαχείρισης των πληθυσμών των κουνουπιών. 

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας, Κωνσταντίνος Μπακομήτρος, με ανακοίνωσή του καλεί τους πολίτες σε ενεργό συμμετοχή στην αντιμετώπιση του προβλήματος.

Ο υπεύθυνος κουνουποκτονίας, Παναγιώτης Περγαντάς, τόνισε στον Lamia Polis 87,7 ότι η όχληση οφείλεται στις άστατες καιρικές συνθήκες, αλλά και σε εστίες που υπάρχουν μέσα στον αστικό ιστό της πόλης και δεν μπορούν να καταπολεμηθούν από τα συνεργεία, αφού δεν έχουν πρόσβαση.

Ζήτησε τη συνδρομή των πολιτών, προκειμένου να προβούν σε όλες εκείνες τις ενέργειες για τον περιορισμό των εστιών ανάπτυξής τους.

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

Written by: Lamiapolis

Rate it

Προηγούμενο Άρθρο

Φάνης Σπανός: Ικανοποίηση για το εκλογικό αποτέλεσμα - Καλλιεργεί θετικό κλίμα για όσους θα στηρίξει η ΝΔ στις αυτοδιοικητικές εκλογές (audio)

Νέα

Φάνης Σπανός στον Lamia Polis: Ικανοποίηση για το εκλογικό αποτέλεσμα – Καλλιεργεί θετικό κλίμα για όσους θα στηρίξει η ΝΔ στις αυτοδιοικητικές εκλογές (audio)

Την ικανοποίησή του για το εκλογικό αποτέλεσμα, εξέφρασε στον Lamia Polis 87,7, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Φάνης Σπανός.  Σημείωσε ότι ήταν μεγάλη η νίκη της Νέας Δημοκρατίας, γιατί έχει πρόγραμμα και μπορεί να εγγυηθεί το μέλλον της χώρας. Σε ερώτηση για το αποτέλεσμα των εθνικών εκλογών μπορεί να επηρεάσει και το αποτέλεσμα των αυτοδιοικητικών εκλογών, απάντησε πως σίγουρα καλλιεργεί θετικό κλίμα για όσους θα στηρίξει ή στηρίζει η ΝΔ στις […]

today24/05/2023 14

Σχόλια σε άρθρα (0)

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


0%