Νέα

Παναγιώτης Φώσκολος στον Lamia Polis 87,7: “Αναμένουμε τις αποφάσεις της Πολιτείας για το πώς θα κινηθούν οι Δήμοι μετά την απόφαση του ΣτΕ”

today11/01/2023 16

Φόντο
share close

Την παραπομπή για λήψη αποφάσεων στο Δημοτικό Συμβούλιο Λαμίας, όλων των θεμάτων που συζητούνταν μέχρι τώρα στην Οικονομική Επιτροπή και την Ποιότητα Ζωής, μετά την τελευταία απόφαση του ΣτΕ, ζητούν 25 από τους 41 Δημοτικούς Συμβούλους του Δήμου Λαμιέων.

Την ανακοίνωση υπογράφουν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι και των πέντε παρατάξεων, καθώς και οι 6 ανεξάρτητοι Δημοτικοί Σύμβουλοι.

Τα σοβαρά θέματα τα οποία ορίζει άρθρο του Καλλικράτη και αν αποφασίσει η επιτροπή θα μεταφέρονται προς συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο, δηλώνει ο Αντιδήμαρχος Παναγιώτης Φώσκολος, μιλώντας στο αναλυτικό δελτίο ειδήσεων του Lamia Polis 87,8. Αναμένουμε τις αποφάσεις της Πολιτείας για το πώς θα κινηθούν οι Δήμοι μετά την απόφαση του ΣτΕ.

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

Written by: Lamiapolis

Rate it

Προηγούμενο Άρθρο

Λαμία - Στερεά Ελλάδα: Τα σκουπίδια… “εκπέμπουν” S.O.S!

Νέα

Λαμία – Στερεά Ελλάδα: Τα σκουπίδια… “εκπέμπουν” S.O.S!

Επειδή τα προηγούμενα χρόνια έχουμε γίνει μάρτυρες κωλυσιεργίας των έργων που εντάσσονταν και απεντάσοταν και χάθηκαν οι χρηματοδοτήσεις, ελπίζουμε ότι δεν θα είμαστε στο ίδιοι έργο θεατές. Εκτός και αν συμβαίνει αυτό που λέει ο κ. Τσοκανής και κάποιοι θέλουν να οδηγήσουν τα έργα στην υλοποίηση με ΣΔΙΤ. Στην επικαιρότητα ξαναήρθε το φλέγον ζήτημα της διαχείρισης των απορριμμάτων στην Στερεά Ελλάδα και κατ’ επέκταση και στη Λαμία! Στο ίδιο έργο θεατές, ξανασυζητάμε […]

today11/01/2023 30

Σχόλια σε άρθρα (0)

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


0%