Νέα

Π. Παπαϊωάννου: “Όλοι μαζί να στηρίξουμε το Γ.Ν Λαμίας για τους συμπολίτες μας” (video)

today25/05/2023 15

Φόντο
share close

Παραδόθηκαν το πρωί της Πέμπτης στο Γ.Ν Λαμίας από τον Πανουργιά Παπαιωάννου της “ΑΦΟΙ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΑΤΕΒΕ” παρόντος του διοικητή του Γ.Ν Λαμίας, Ανδρέα Κολοκυθά του υποδιοικητή κ. Κουραβάνα και μελών της τεχνικής υπηρεσίας η μελέτη προσβασιμότητας ατόμων με αναπηρία και εμποδιζόμενων ατόμων στο Νοσοκομείο αλλά και η μελέτη που αφορά την επικαιροποίηση της παθητικής πυροπροστασίας.

Πρόκειται για μελέτες οι οποίες αποτελούν δωρεά της “ΑΦΟΙ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΑΤΕΒΕ” με την πρώτη να αφορά την επικαιροποίηση της παθητικής πυροπροστασίας του νέου κτιρίου καθώς και του περιβάλλοντος χώρου και έχει σχέση με τις οδεύσεις διαφυγής του Νοσοκομείου. “Έχουν γίνει πολλές παρεμβάσεις από το 2006 οπότε ήταν αναγκαίο να υπάρξει επικαιροποίηση” σημείωσε ο Άρης Τσελίκας, Προιστάμενος της Υποδιεύθυνσης Τεχνικού, Γ.Ν Λαμίας.

Όσον αφορά την μελέτη Προσβασιμότητας πρόκειται για μια σημαντική μελέτη, αναγκαία από τη νομοθεσία που αποτελεί ένα εργαλείο που θα δώσει δυνατότητα να γίνουν παρεμβάσεις στο κτίριο και να μπορούν να κινούνται με ασφάλεια τα ΑμεΑ. Θα περιλαμβάνει ράμπες, ηχητικά μηνύματα, φωνητικά μηνύματα και ότι άλλο χρειάζεται. Άλλωστε πρόκειται για μια μελέτη την οποία δεν έχει κανένα άλλο δημόσιο κτίριο ή νοσοκομείο όπως σημείωσε ο κ. Τσελίκας.

“Αυτή η δωρεά του κ. Παπαϊωάννου διεκολύνει πολύ το νοσοκομείο προκειμένου να διεκδικήσει τα χρηματοδοτικά εργαλεία προκειμένου να υλοποιήθουν οι μελέτες. Για αυτό τον ευχαριστώ. Να μην ξεχάσω μάλιστα να τον ευχαριστήσω και να σημειώσω ότι σε δικιά του μελέτη στηρίχθηκε και η διεκδίκηση της ανακαίνισης των τμήματων επειγόντων περιστατικών και ακτινοθεραπείας. Το ευχαριστώ που στέκεται αρωγός στην προσπάθεια του Νοσοκομείου” σημείωσε ο διοικητής Ανδρέας Κολοκυθάς.

Από την πλευρά του ο κ. Παπαιώαννου σημείωσε: “Είμαι σήμερα εδώ προκειμένου να παραδώσουμε αυτές τις δύο μελέτες κατόπιν συνεννόησης με την διοίκηση του Γ.Ν Λαμίας. Όποτε μου έχουν τεθεί ζητήματα από την διοίκηση προσπαθώ πάντα να βοηθάω και πρέπει όλοι μαζί να στηρίξουμε αυτό το νοσοκομείο για να έχουν οι πολίτες μας την εξυπηρέτηση που πρέπει και αρμόζει στην Λαμία μας”.

Written by: Lamiapolis

Rate it

Προηγούμενο Άρθρο

Η πρώτη συνέντευξη του Χ. Σταϊκούρα μετά τις εκλογές στον Lamia Polis 87.7: ” Νιώθω πολύ μεγαλύτερη ευθύνη προς τον Φθιωτικό λαό” (video)

Νέα

Η πρώτη συνέντευξη του Χ. Σταϊκούρα μετά τις εκλογές στον Lamia Polis 87.7: ” Νιώθω πολύ μεγαλύτερη ευθύνη προς τον Φθιωτικό λαό” (video)

Την πρώτη αναλυτική συνέντευξη του μετά τις εκλογές της 21ης Μαϊου παραχώρησε στον Lamia Polis 87.7 ο μέχρι πρότινος Υπουργός Οικονομικών και εκ νέου Βουλευτής Ν.Δ Φθιώτιδας, Χρήστος Σταϊκούρας.  Ο κ. Σταϊκούρας αφού μίλησε αρχικά για την ΑΕΚ και την κατάκτηση του νταμπλ σε σχετική ερώτηση στην συνέχεια αναφέρθηκε στην έκβαση των εκλογών, την 2η κάλπη, την πρωτιά που πήρε σε όλους τους δήμους της Φθιώτιδας που τον έφερε στην πρώτη θέση του ψηφοδελτίου της […]

today25/05/2023 13

Σχόλια σε άρθρα (0)

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


0%