Νέα

Ορκίστηκε ο Στέφανος Κασσελάκης: Οι κυριότερες ειδήσεις από την Βοιωτία (video)

today29/03/2024 6

Φόντο
share close

Στο Κέντρο Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων στη Θήβα ορκίστηκε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος κατά τα προβλεπόμενα πήρε στη συνέχεια και πενθήμερη τιμητική άδεια. 

Σύμφωνα με τον Παναγιώτη Πούλιο από το viotia24.gr, παρών στη σημερινή τηλετή, ο σύζυγός του, Τάιλερ Μάκμπεθ και ο πατέρας του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Θεόδωτος Κασσελάκης, ο οποίος αφού είπε ότι “από εδώ ξεκίνησα πριν από μισό αιώνα”, στη συνέχεια είπε για τον γιο του ότι “από αύριο αρχζει ο Στέφανος άλλο έναν μαραθώνιο”.

Ο Στέφανος Κασσελάκης, έκανε το τραπέζι σε όλους τους φαντάρους που ήταν μαζί του στο άγημα.

Την ίδια στιγμής, στους δρόμους θα βρεθούν αύριο Σάββατο 30 Μαρτίου, τα Δημοτικά Συμβούλια 4 Δήμων, για τα βιομηχανικά απόβλητα στην Τανάγρα.

Όπως μεταδίδει ο Παναγιώτης Πούλιος από το viotia24.gr, ενώ οι προσφυγές για ματαίωση του έργου βρίσκονται στο ΣτΕ, τα Δημοτικά Συμβούλια τεσσάρων Δήμων της Περιφέρειας, προχωρούν σε οργάνωση κοινών δυναμικών κινητοποιήσεων προκειμένου να αποτρέψουν τη δημιουργία της μονάδας Υγειονομικής Ταφής Βιομηχανικών Επικίνδυνων Αποβλήτων στο Δήμο Τανάγρας.

Η εγκατάσταση, σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, θα φιλοξενείται σε έκταση 201 στρεμμάτων και μάλιστα δεν απέχει μακριά από την Εθνική Οδό, μεταξύ Σχηματαρίου και Τανάγρας.

Δείτε το video:

Written by: Lamiapolis

Rate it

Σχόλια σε άρθρα (0)

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


0%