Νέα

ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ για το αναψυκτήριο στην περιοχή “Καλόγηρος” στη Στυλίδα – Ο Αντιδήμαρχος Χρήστος Αλεξίου απαντά στον Lamia Polis

today02/01/2023 128 5

Φόντο
share close

Στον Lamia Polis 87,7 και στο αναλυτικό δελτίο ειδήσεων με τη Λίλιαν Χαχοπούλου και την Άννα Μπαμπέτα, ο Αντιδήμαρχος Στυλίδας Χρήστος Αλεξίου, τοποθετήθηκε μεταξύ άλλων και για το ζήτημα εγκατάλειψης του αναψυκτηρίου στην περιοχή “Καλόγηρος” στη Στυλίδα. 

Ο ίδιος αναφέρθηκε αρχικά στις εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Στυλίδος που γνώρισαν μεγάλη επιτυχία φέτος και για την κορύφωσή τους, την ημέρα των Θεοφανείων, χωρίς όμως την επίσκεψη του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτου Φθιώτιδος κ. Συμεών.

Στη συνέχεια ρωτήθηκε και για τις εικόνες εγκατάλειψης που παρουσιάζονται στην περιοχή “Καλόγηρος” Στυλίδος και στο αναψυκτήριο. Όπως δήλωσε αποκλειστικά στον Lamia Polis 87,7, ο Αντιδήμαρχος Στυλίδας Χρήστος Αλεξίου, το συγκεκριμένο κτήριο δημιουργήθηκε με παλαιότερη διοίκηση, ωστόσο δεν αξιοποιήθηκε ποτέ. Τόνισε μάλιστα πως είναι κάτι που σίγουρα θα δώσει ζωή στον Δήμο ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες και πως το συγκεκριμένο ζήτημα θα βρεθεί στην ατζέντα του Δήμου.

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

Δείτε φωτογραφίες από τη σημερινή κατάσταση:

Written by: Lamiapolis

Rate it

Σχόλια σε άρθρα (0)

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


0%