Νέα

Οι νέοι αντιδήμαρχοι του Δήμου Αμφίκλειας – Ελάτειας

today03/01/2024 35

Φόντο
share close

Ανακοινώθηκαν το πρωί της Τετάρτης οι αντιδήμαρχοι στον δήμο Αμφίκλειας Ελάτειας.

Διαβάστε σχετικά

Το ταξίδι της νέας αυτοδιοικητικής θητείας μας στον Δήμο Αμφίκλειας – Ελάτειας ξεκίνησε, οι αρμοδιότητες μοιράστηκαν και η ομάδα μας είναι καθόλα έτοιμη να αναλάβει τα καθήκοντά της.

Παλιά και νέα πρόσωπα θα έχουν ενεργό ρόλο στα ζητήματα του τόπου μας, γιατί κανείς δεν περισσεύει. Το αντίθετο. Όλοι μαζί, με συνεργασία, προτάσεις και ανταλλαγή απόψεων, θα πορευτούμε ενωμένοι στον δρόμο που χαράξαμε την προηγούμενη τετραετία.

Για την εύρυθμη λειτουργία του Δήμου και με θητεία από 02/01/2024 έως 01/01/2025 ορίζονται ως έμμισθοι Αντιδήμαρχοι οι κάτωθι:

▫️Ο κ. Θωμάς Κοντούνης ως Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και Υποδομών, Κοινωνικής Πολιτικής και Προστασίας, ο οποίος θα ασκεί και καθήκοντα Δημάρχου σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος.

▫️Η κα Γεωργία Μαρτίνου – Φιλίντα ως Αντιδήμαρχος για τις κατά τόπους αρμοδιότητες της Δημοτικής Ενότητας Ελάτειας.

▫️Η κα Πετρούλα Τσιρνόβα ως Αντιδήμαρχος Τουριστικής Ανάπτυξης ενώ θα ασκεί και τις κατά τόπους αρμοδιότητες της Δημοτικής Ενότητας Αμφίκλειας.

▫️Ο κ. Χρήστος Τσεκούρας ως Αντιδήμαρχος Ύδρευσης – Άρδευσης – Αποχέτευσης, Βιολογικού Καθαρισμού, Οχημάτων και Μηχανημάτων του Δήμου.

▫️Επίσης, ορίζεται ο κ. Δημήτριος Γκενεράλης ως άμισθος Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας, Διοικητικών Θεμάτων, Ανάπτυξης και Προγραμματισμού.

Το απαιτητικό και δύσκολο έργο του Δήμου μας θα ενισχυθεί από την πολύτιμη συμβολή των Εντεταλμένων Συμβούλων. Με θητεία από 02/01/2024 έως 01/01/2025 ορίζονται οι κατωτέρω με τους εξής τομείς και αρμοδιότητες:

▫️Ο κ. Αθανάσιος Βαφειάς ως Εντεταλμένος Σύμβουλος Οικονομικών Θεμάτων.

▫️Η κα Ευαγγελία Ζαχαράκη – Τσαπρούνη ως Εντεταλμένη Σύμβουλος Παιδείας και Διά Βίου Μάθησης, Αθλητισμού, Πολιτισμού & Συλλογικών Φορέων.

▫️Ο κ. Παναγιώτης Ζυγούρος ως Εντεταλμένος Σύμβουλος Υγείας, Περιβάλλοντος & Πρασίνου, Ζώων Συντροφιάς και Αδέσποτων.

▫️Ο κ. Αχιλλέας Καψής ως Εντεταλμένος Σύμβουλος Αγροτικής Ανάπτυξης και Αγροτικής Οδοποιίας.

▫️Ο κ. Χρήστος Βαΐτσος ως Εντεταλμένος Σύμβουλος για τις κατά τόπους αρμοδιότητες της Δημοτικής Ενότητας Τιθορέας.

Όλοι ικανοί, όλοι απαραίτητοι για τη συνέχιση της αναπτυξιακής πορείας του Δήμου μας. Από σήμερα “σηκώνουμε ξανά μανίκια” και ξεκινάμε με δουλειά, δουλειά, δουλειά.

Written by: Lamiapolis

Rate it

Σχόλια σε άρθρα (0)

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


0%