Νέα

Οι Χριστουγεννιάτικες Δράσεις της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Λαμίας

today08/12/2022 54

Φόντο
share close

Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Λαμίας στα πλαίσια των δράσεων για τους μικρούς της φίλους, διοργανώνει δύο εκδηλώσεις για παιδιά ηλικίας (5-12) με θέμα τα Χριστούγεννα. 

Στην πρώτη δράση την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου και ώρα 11:00 έως 13:00 οι μικροί μας φίλοι θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν από τα χείλη της συγγραφέως Εύης Σταματίου την ιστορία του βιβλίου «Ο γλύκας των Χριστουγέννων». Η παρουσίαση θα είναι διαδραστική, θα γίνει στο χώρο του Παιδικού Τμήματος της Βιβλιοθήκης και θα εμπλουτιστεί  με σχετικό υλικό.

Η δεύτερη δράση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου και ώρα 10:30 έως 12:30. Πρόκειται για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Χριστούγεννα στην Ελλάδα και στον κόσμο» μέσα από το οποίο οι μικροί μας επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν τα ελληνικά έθιμα των Χριστουγέννων και να περιπλανηθούν στις συνήθειες των άλλων λαών μέσα από ένα εικονικό ταξίδι στον κόσμο.

Λόγω της χωρητικότητας της αίθουσας παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με τη Βιβλιοθήκη στο τηλέφωνο 2231067208 (εσωτ. 2) για να κλείσετε θέσεις.

Η είσοδος σε όλες τις δράσεις θα είναι ελεύθερη.

Written by: Lamiapolis

Rate it

Προηγούμενο Άρθρο

Η απόφαση του ΣτΕ φέρνει ακυβερνησία στους Δήμους; Τι απαντά ο πρόεδρος της ΠΕΔ Νίκος Σουλιώτης

Νέα

Η απόφαση του ΣτΕ φέρνει ακυβερνησία στους Δήμους; Τι απαντά ο πρόεδρος της ΠΕΔ Νίκος Σουλιώτης

Αναβρασμός στην Τοπική Αυτοδιοίκηση μετά την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας να κρίνει αντισυνταγματικές τις αποφάσεις της Νέας Δημοκρατίας για τον τρόπο συγκρότησης της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής και των αρμοδιοτήτων που εκχωρήθηκαν σε αυτές. Σύμφωνα με τη δημοσιευμένη στον ιστότοπο του Συμβουλίου της Επικρατείας περίληψη της απόφασης, έγινε δεκτό, κατά πλειοψηφία, ότι με τις παραπάνω διατάξεις, καθ’ ο μέρος καταλαμβάνουν τη δημοτική περίοδο που διανύεται μετά τις εκλογές […]

today08/12/2022 39

Σχόλια σε άρθρα (0)

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


0%