Νέα

Ο Υποψήφιος Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Φθιώτιδας Γιάννης Σαρακιώτης στον Lamia Polis: “Δηλώνω σταθερά παρών στην Φθιώτιδα και στα προβλήματα των πολιτών τα οποία αντιμετωπίζω καθημερινά” (video-audio)

today18/05/2023 61

Φόντο
share close

“Δηλώνω σταθερά παρών στην Φθιώτιδα και στα προβλήματα των πολιτών, τα οποία αντιμετωπίζω καθημερινά”, δηλώνει ο Υποψήφιος Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Σαρακιώτης, ο οποίος ξεχωρίζει τα θέματα υγείας.

Ο ΣΥΡΙΖΑ όπως είπε, είχε καταφέρει να ενισχύσει τα νοσοκομεία και τα Κέντρα Υγείας και η ΝΔ τα έφτασε σε υποστελέχωση.

Υποσχέθηκε μέσα από τον Lamia Polis 87,7 πως αυτό θα αλλάξει, ενώ θα δώσει επίσης προτεραιότητα στον πρωτογενή τομέα που έχει αφεθεί στην τύχη του με τεράστιο οικονομικό κόστος για τους αγρότες.

Δείτε το video:

Ο Γιάννης Σαρακιώτης έδωσε έμφαση και σε κοινωνικά ζητήματα. όπως την ισοτιμία γυναικών και ανδρών, σε δικαιώματα και υποχρεώσεις, ώστε να μπορούν τα ζευγάρια να κάνουν παιδιά και να μην υπάρχει υπογεννητικότητα.

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

Written by: Lamiapolis

Rate it

Προηγούμενο Άρθρο

Νέα

Ο Υποψήφιος Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Φθιώτιδας Νίκος Τσώνης στον Lamia Polis: “Το κόμμα ήδη παρουσιάζει μεγάλη συσπείρωση” (audio)

Την αισιοδοξία του για τη νίκη του ΠΑΣΟΚ στις εκλογές της Κυριακής, εξέφρασε ο Υποψήφιος Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Φθιώτιδας, Νίκος Τσώνης, σημειώνοντας ότι το κόμμα ήδη παρουσιάζει μεγάλη συσπείρωση.  Ο ίδιος, τόνισε ότι το ΠΑΣΟΚ έχει συγκεκριμένο πρόγραμμα και αποτελεί λύση και για σταθερότητα και για συνεργασίες, ενώ σημείωσε πως αν εκλεγεί θα δώσει έμφαση στην οργάνωση και στην διαφάνεια, κάτι το οποίο αποτελεί μειονέκτημα για την χώρα. Αύριο, Παρασκευή, […]

today18/05/2023 53

Σχόλια σε άρθρα (0)

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


0%