Νέα

Ο Υποψήφιος Βουλευτής ΝΔ Φθιώτιδας Στέλιος Κανέλλος στον Lamia Polis: “Η ΝΔ είναι το κόμμα το οποίο μπορεί να εγγυηθεί την σταθερότητα στην χώρα” (video-audio)

today18/05/2023 28

Φόντο
share close

“Η ΝΔ είναι το κόμμα το οποίο μπορεί να εγγυηθεί την σταθερότητα στην χώρα και μία αυτοδύναμη ΝΔ θα μπορέσει να συνεχιζει την καλή πορεία που έχει ξεκινήσει”, δήλωσε ο Υποψήφιος Βουλευτής της ΝΔ Στέλιος Κανέλλος, μιλώντας στο αναλυτικό δελτίο ειδήσεων του Lamia Polis 87,7. 

Επεσήμανε ότι υπάρχει προβληματισμός στην κοινωνία, αλλά η ΝΔ έχει αποδείξει ότι μπορεί να κάνει τομές στην δημόσια διοίκηση, ενώ κράτησε την χώρα σε δύσκολες συνθήκες.

Δείτε το video:

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

Written by: Lamiapolis

Rate it

Προηγούμενο Άρθρο

1,1 εκατομ. ευρώ για ομάδες βαμβακοπαραγωγών της Φθιώτιδας από το Ταμείο Ανάκαμψης

Νέα

1,1 εκατομ. ευρώ για ομάδες βαμβακοπαραγωγών της Φθιώτιδας από το Ταμείο Ανάκαμψης

Δάνεια Ταμείου Ανάκαμψης: Αγροτικά τα πρώτα συνεργατικά σχήματα που υποβάλλουν τα επενδυτικά τους σχέδια. 29 ομάδες βαμβακοπαραγωγών για επενδύσεις ύψους 40,5 εκατ. ευρώ. Η Φθιώτιδα περιλαμβάνεται στις πρώτες περιοχές της χώρας, με επενδύσεις 1,1 εκατ. ευρώ. Ξεκίνησαν οι πρώτες υποβολές επενδυτικών σχεδίων από συνεργατικά σχήματα, στο δανειακό σκέλος του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας. Ήδη, κατέθεσαν αιτήσεις 29 Ομάδες Παραγωγών από την Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα, για ενίσχυση με πόρους του […]

today18/05/2023 5

Σχόλια σε άρθρα (0)

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


0%