Νέα

Ο Σεβασμιώτατος σε δράσεις και συναντήσεις για θεσμικά και υπηρεσιακά θέματα

today02/12/2022 37

Φόντο
share close

Στην εκδήλωση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Φθιώτιδος με θέμα: «Συζητώντας για την ανεργία και την εργασία» παραβρέθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών, ο οποίος όχι απλώς απηύθυνε χαιρετισμό, αλλά και με πολλή προσοχή άκουσε τις εισηγήσεις και τις τοποθετήσεις συνδικαλιστικών και υπηρεσιακών παραγόντων σχετικά με τα φλέγοντα θέματα της εργασίας, της αναζήτησης εργασίας και της αντιμετώπισης της ανεργίας.

Επίσης, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών συναντήθηκε με τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φθιώτιδος κ. Ηλία Σανίδα, με τον οποίο συζήτησαν επί πολλή ώρα τρέχοντα υπηρεσιακά θέματα.

Τέλος, ο Σεβασμιώτατος κ. Συμεών δέχθηκε τον συμπατριώτη μας επικοινωνιολόγο κ. Ευάγγελο Τσόγκα, στενό και επιστήθιο συνεργάτη του Προέδρου του ΚΙ.ΝΑ.Λ. κ. Νικολάου Ανδρουλάκη, με τον οποίο συζήτησαν εκτενώς θέματα της περιοχής μας.

Written by: Lamiapolis

Rate it

Προηγούμενο Άρθρο

Νίκος Πάπουτσας για προϋπολογισμό: "Δεν υπάρχει ενημέρωση και σαφείς απαντήσεις για πολλά ποσά που αναγράφονται"

Νέα

Νίκος Πάπουτσας: Θεσμική εκτροπή από την Δημοτική Αρχή Λαμιέων

Κατά την χθεσινή  18η ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα την έγκριση του ισολογισμού του έτους 2021 του Δήμου μας , η Δημοτική Αρχή υπέπεσε  κατά την άποψή μου σε μέγιστο νομικό και πολιτικό σφάλμα .  Λόγω του γεγονότος ότι δεν   εξασφάλισε την πλειοψηφία που απαιτείτο για την έγκριση του ισολογισμού, γεγονός που θα οδηγούσε στην βέβαιη καταψήφισή του,  ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου ισχυρίσθηκε, ότι αυτός (ισολογισμός ),  […]

today02/12/2022 43

Σχόλια σε άρθρα (0)

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


0%