Νέα

Ο Π. Παπαϊωάννου στο αεροδρόμιο Λαμίας – “Αναγκαία η παρουσία των PZL στην περιοχή μας”

today14/07/2023 111

Φόντο
share close

Στο αεροδρόμιο Λαμίας βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής (14/7) ο υποψήφιος δήμαρχος Λαμιέων, Πανουργιάς Παπαϊωάννου με συνεργάτες του.

Αφού ενημερώθηκε για την κατάσταση επιφυλακής στην οποία βρίσκεται η μονάδα εν μέσω καύσωνα, συζήτησε με τους πιλότους των (2) PZL Μ18 DROMADER της 359 ΜΑΕΔΥ της Πολεμικής Αεροπορίας αλλά και το προσωπικό εδάφους, το οποίο για μια ακόμη χρονιά δίνει με αφοσίωση την μάχη για την κατάσβεση των πυρκαγιών στην περιοχή μας.

Με το πέρας της επίσκεψης του ο κ. Παπαϊωάννου σημείωσε:

«Με την παρουσία μου σήμερα εδώ θα ήθελα να τονίσω το πόσο αναγκαίο είναι να υπάρχει στην περιοχή μας η μονάδα της πολεμικής αεροπορίας και τα PZL. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τις γυναίκες και τους άνδρες της Πολιτικής Προστασίας, τους χειριστές αεροσκαφών, τους τεχνίτες και όλο το προσωπικό που καθημερινά δίνει τον καλύτερο του εαυτό.

Η κλιματική αλλαγή έχει δείξει τα δόντια της και αυτή η μονάδα είναι απόλυτα αναγκαία για τον τόπο μας. Αν μάλιστα είναι δυνατόν, θα πρέπει να αναβαθμιστεί με περισσότερα αεροπλάνα και προσωπικό. Γιατί έτσι σώζονται ζωές και περιουσίες συνανθρώπων μας.

Σίγουρα όλο το προσωπικό καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια και θα ήθελα να τους πω μπράβο και συγχαρητήρια». 

Written by: Lamiapolis

Rate it

Σχόλια σε άρθρα (0)

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


0%