Νέα

Ο Π. Παπαϊωάννου για τις κατασχέσεις στη Λαμία: “Μεσσίας ο δήμαρχος; – Οι υπάλληλοι ενεργούν χωρίς να ενημερώνουν την πολιτική ηγεσία;”

today15/12/2022 102

Φόντο
share close

Για τα απανωτά τηλεφωνήματα και τις αγωνιώδης ερωτήσεις που δέχεται από χθες από δημότες της Λαμίας που είδαν ξαφνικά άδειους τους λογαριασμούς τους στις τράπεζες μίλησε στον LamiaPolis ο υποψήφιος Δήμαρχος Λαμιέων Πανουργιάς Παπαϊωάννου.

“Εχω ακούσει για τουλάχιστον 1700 δημότες που κατασχέθηκαν χρήματα από τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς για οφειλές στον Δήμο. Κάποιοι μάλιστα δεν είχαν ιδέα ότι χρωστούσαν. Θέλουν να μας πείσουν ότι παραμονές των γιορτών μία υπάλληλος ξύπνησε στραβά ένα πρωί και αποφάσισε να στείλει στις τράπεζες εντολές για κατασχέσεις λογαριασμών των δημοτών, χωρίς να έχει ενημερώσει την ιεραρχία του Δήμου; Τα πιστεύετε εσείς αυτά;” δήλωσε μεταξύ άλλων ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου, χαρακτηρίζοντας τον Δήμο Λαμίας “σκόρπιο ασκέρι”.

Ο κ. Παπαϊωάννου άφησε να εννοηθεί ότι κάτι άλλο κρύβεται πίσω από αυτό ενώ άφησε ερωτηματικά σχετικά με τους πολίτες στους οποίους έχουν αποσταλεί τα κατασχετήρια κάνοντας λόγο για διαλογή ατόμων με ...μικροπολιτικά κριτήρια, ενώ ζήτησε από την Δημοτική Αρχή ξεκάθαρες εξηγήσεις για το σοβαρό θέμα που προέκυψε αναστατώνοντας τους πολίτες.

Oι δηλώσεις του Πανουργιά Παπαϊωάννου στον LamiaPolis:

H ανάρτηση του Πανουργιά Παπαϊωάννου

Το είδαμε και αυτό στον Δήμο Λαμιέων!

Η δημοτική ταμίας να δίνει εντολή για κατασχέσεις λογαριασμών συμπολιτών μας λόγω οφειλών τους στον Δήμο και ο δήμαρχος Λαμιέων την επόμενη μέρα ως άλλος “Μεσσίας” να προχωρά στην άρση τους.

Η ίδια η ανακοίνωση του δήμου Λαμιέων δείχνει το μέγεθος της ασυνεννοησίας που επικρατεί στη διοίκηση του δήμου. Αφού στην ουσία παραδέχεται ότι οι υπάλληλοι ενεργούν χωρίς καν να ενημερώνουν την πολιτική ηγεσία.

Εκτός και αν πρόκειται για σκηνοθετημένες ενέργειες με μικροπολιτική σκοπιμότητα ενόψει των επόμενων αυτοδιοικητικών εκλογών, το οποίο ασφαλώς και δεν θέλω να πιστέψω. Σε κάθε περίπτωση ο δήμος Λαμιέων πρέπει άμεσα να προχωρήσει σε ξεκάθαρες διευκρινίσεις.

Written by: Lamiapolis

Rate it

Σχόλια σε άρθρα (0)

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


0%