Νέα

Ο ΟΜ.ΦΙ.ΔΑΣ στο 25ο Δημοτικό και στο 25ο Νηπιαγωγείο Λαμίας (Ανθήλη)

today23/10/2023 163

Φόντο
share close

Για ακόμη μέρα είχαμε την τύχη να είμαστε με παιδιά, σ αυτά που έχουμε στηρίξει τις ελπίδες μας για αειφορία βιωσιμότητα για ένα καλύτερο περιβάλλον, για μια καλύτερη κοινωνία με επίκεντρο τον άνθρωπο.

Με αφορμή την “Γιορτή πουλιών 2023” που θα πραγματοποιηθεί αυτή την Κυριακή 22 Οκτωβρίου βρεθήκαμε στις σχολικές μονάδες της Ανθήλη που από την πρώτη στιγμή αγκάλιασαν και στηρίζουν τη δράση μας

Σε συνεργασία με το Κέντρο Περιβαλλοντικής εκπαίδευσης Στυλίδας Υπάτης και τα στελέχη του Κωσταντίνο Αγγελή και Ζωή Μαμμή ενημερώσαμε τους μικρούς μαθητές για τον Σπερχειό, το Μαλιακό , την πανίδα της περιοχής. Επικεντρωθήκαμε στα πουλιά που υπάρχουν στην περιοχή της Ανθήλη, ακούσαμε τους “ήχους” τους, παίξαμε όλοι μαζί.

Μαζί μας και η Βασιλική Νικοπούλου, από τον “Χρόνος Εκδόσεις” που απήγγειλε ποιήματα για τα πουλιά . Μια γεμάτη μέρα, με παιδικές φωνές, απορίες, κουβέντα με τους μικρούς μας φίλους που πραγματικά το χάρηκαν.

Ευχαριστούμε τους εκπαιδευτικούς των σχολικών μονάδων και τις Διευθύντριες του 25ου Δημοτικού κα Αικατερίνη Παπατσάνη και του 25ου Νηπιαγωγείου κα Mάρα Πρίντζου.

Συνεχίζουμε τις δράσεις μας 30 χρόνια τώρα, προσπαθώντας να αναδείξουμε, να προστατεύσουμε το φυσικό μας περιβάλλον.

Ραντεβού την Κυριακή στις 10.00 π.μ. στην Πλατεία της ΑΝΘΗΛΗΣ στη Γιορτή των Πουλιών 2023

Περιήγηση, παρατήρηση πουλιών, ενημέρωση, συζήτηση – προτάσεις ανάδειξης του ΔΕΛΤΑ ΣΠΕΡΧΕΙΟΥ ΜΑΛΙΑΚΟΥ–

ΟΜΙΛΟΣ ΦΙΛΩΝ  ΔΑΣΟΥΣ ΛΑΜΙΑΣ (ΟΜ.ΦΙ.ΔΑΣ)

Έδρα: ΛΑΜΙΑ Κραβαρίτου 3 –  Γραφείο 3. ΤΚ 35132

Written by: Lamiapolis

Rate it

Σχόλια σε άρθρα (0)

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


0%