Νέα

Ο Λαμιώτης του MasterChef – Συγκίνησε με την ιστορία του τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο | Τι είπε ο “θείος Λίο” για την Λαμία (video)

today17/01/2023 263 5

Φόντο
share close

Στο πλατό του MasterChef εμφανίστηκε ο Κωνσταντίνος Κόκκοτας ο οποίος θέλησε με τις μαγειρικές του ικανότητες να ξετρελάνει τους τρεις κριτές του διαγωνισμού μαγειρικής του Star που έκανε πρεμιέρα απόψε.

Ο νεαρός παίκτης μίλησε για όσους είναι κοντά σε αυτήν του την προσπάθεια και δεν ανέφερε σε κανένα σημείο τον πατέρα του.

Αυτό ήταν κάτι που προκάλεσε την απορία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου ο οποίος θέλησε να κάνει μια ερώτηση. «Να γίνω αδιάκριτος; Αν θες. Ακούσαμε γιαγιά, αδέρφια και τα λοιπά. Ο μπαμπάς υποστηρίζει;» ρώτησε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Τότε ο Κωνσταντίνος ανέφερε πως γνώρισε τον πατέρα του στα 18 και πως πριν δεν είχαν επαφές και ότι εκείνος έφυγε από την ζωή όταν ο ίδιος ήταν 19. «Δεν μας έλειψε ποτέ κάτι. Δεν είναι το tragic story πατέρα γιου» είπε χαρακτηριστικά ο νεαρός παίκτης.

«Συμπάσχω απόλυτα γιατί είμαι ακριβώς ίδια ιστορία. Σε αντιλαμβάνομαι πλήρως. Για αυτό είπα αν γίνομαι αδιάκριτος. Συμπάσχω, ταυτιζόμαστε απόλυτα» είπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Από την κουβέντα δεν έλειψε και η Λαμία. “Είμαστε λίγο…πίσω” είπε ο Λαμιώτης παίκτης και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έσπευσε σε…διευκρινήσεις, μιας και συχνοπερνάει όπως είπε από τα μέρη μας και δεν θέλει να περεξηγηθεί

O Κωνσταντίνος έφτιαξε «κανελόνια… αλλιώς» και «τρέλανε» τον Κουτσόπουλο που δήλωσε ενθουσιασμένος και με αυτόν τον τρόπο έγινε ο πρώτος παίκτης που παίρνει τη λευκή ποδιά και μπαίνει στο σπίτι.

Written by: Lamiapolis

Rate it

Σχόλια σε άρθρα (0)

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


0%