Νέα

Ο λαχειοπώλης της πλατείας Πάρκου – Όνειρα σε “μαγικά” χαρτάκια (video)

today04/01/2024 96

Φόντο
share close

Είναι αυτές οι ημέρες του χρόνου, που ακόμη και αν δεν το συνηθίζεις, νιώθεις μια διάθεση να κυνηγήσεις την τύχη σου. Έτσι για το γούρι, για την καλή χρονιά.

Το λαχείο βαθιά συνυφασμένο με την τύχη, την ευημερία αλλά και την πρωτοχρονιά, παραμένει στις πρώτες προτιμήσεις των ανθρώπων, πολλές δεκαετίες τώρα.

Αυτό το μαγικό χαρτάκι που συνδέεται με όνειρα και ελπίδες, σχεδόν ξεπούλησε και στην Λαμία τις ημέρες των γιορτών.

Ο λαχειοπώλης της Πλατείας Πάρκου, μίλησε σήμερα στο μικρόφωνο του LamiaPolis, περιγράφοντας τον τρόπο με τον οποίο οι περισσότεροι επιλέγουν το λαχείο που θα αγοράσουν.

Γιατί κάποιοι μπορεί απλά να εμπιστεύονται το ένστικτο τους, να απλώνουν το χέρι και να πιάνουν ένα στην τύχη, οι περισσότεροι όμως κάνουν συνδυασμούς με αριθμούς.

Αναζητούν κάποιο που να λήγει στον τυχερό τους αριθμό, η κάποιο που θα έχει σχέση με την ημερομηνία γενεθλίων ή τη χρονιά που γεννήθηκαν. Λίγο πολύ οι περισσότεροι έχουν τα γούρια τους.

“Χαίρομαι γιατί βλέπω την αισιοδοξία στα μάτια τους όταν το αγοράζουν, χαμογελούν, δίνουν ευχές και μου λένε πως αν κερδίσουν θα ξαναέρθουν για να με ευχαριστήσουν. Βέβαια, πριν τρία χρόνια που έτυχε να πουλήσω τον πρώτο αριθμό που έδινε ένα πολύ μεγάλο ποσό, ο τυχερός πήρε τα χρήματα αλλά δεν εμφανίστηκε ποτέ έστω για ένα ευχαριστώ…”

Δείτε το video:

Written by: Lamiapolis

Rate it

Σχόλια σε άρθρα (0)

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


0%