Νέα

Ο Γιώργος Τσούκαλης στον Lamia Polis: Η υπόθεση αρχαιοκαπηλίας που ερευνά στην περιοχή μας, η εγκληματικότητα και ο… Καραϊβαζ

today16/04/2024 20

Φόντο
share close

Για την αύξηση της εγκληματικότητας στους νέους και ιδιαίτερα εντός των σχολικών κοινοτήτων, τις υποθέσεις που έχουν συγκλονίσει τη χώρα μας, τη δολοφονία της Κυριακής μπροστά στο αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων, τη δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ και ενα μεγαλο κύκλωμα αρχαιοκαπηλίας που δρα στην περιοχή μας, μας μίλησε ο ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης.

Καλεσμένος της νέας εκπομπής του Lamianow.gr στον LamiaPolis 87.7, με τον Πάνο Κατσώνη, ο ίδιος ανέφερε τους λόγους που βλέπουμε να έχει αυξηθεί τόσο πολύ η εγκληματικότητα και η παραβατικότητα ανάμεσα στους νέους, τα ερεθίσματα που λαμβάνουν οι νέοι της εποχής και πώς μεταφέρονται αυτά σε μία σύγχρονη σχολική κοινότητα, αλλά και τα νέα μέτρα που ανακοινώθηκαν για την εξάλειψη της βίας ανάμεσα στους μαθητές.

Την ίδια στιγμή, σχολίασε και την δολοφονία της Κυριακής έξω από το Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Αναργύρων, λέγοντας τι θα έκανε ο ίδιος αν βρισκόταν στη θέση των αστυνομικών. Γιατί όμως δεν μιλάει κανείς;

Ο Γιώργος Τσούκαλης απάντησε με απόλυτη σιγουριά πως σε αυτό ευθύνεται ο φόβος, τον οποίο πρέπει να αποβάλουμε, αφού όπως ανέφερε και ο ίδιος, ότι συμβαίνει δίπλα μας αν δεν το αναφέρουμε κάποια στιγμή θα έρθει και στην πόρτα μας.

Υπόθεση αρχαιοκαπηλίας στην περιοχή μας…

Συν τις άλλοις αναφέρθηκε και στην υπόθεση που ερευνά στην περιοχή μας και αφορα ένα μεγάλο κύκλωμα αρχαιοκαπηλίας.

Τέλος σχολίασε με πολύ ενδιαφέρον και τις τελευταίες εξελίξεις στην δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ, λέγοντας πως οι δύο συλλυφθέντες δεν έχουν μιλήσει γιατί και σε αυτή την περίπτωση επικρατεί ο φόβος.

Δείτε την σχετική συνέντευξη

Written by: Lamiapolis

Rate it

Σχόλια σε άρθρα (0)

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


0%