Νέα

Ο Γ.Γ. του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας στο Αναλυτικό Δελτίο Ειδήσεων του Lamia Polis 87,7

today16/01/2023 28 1

Φόντο
share close

Σε Λαμία και Σπερχειάδα βρέθηκε σήμερα ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, ο οποίος συναντήθηκε με τους εργαζόμενους και την διοίκηση του Νοσοκομείου Λαμίας. Μάλιστα βρέθηκε και στις εγκαταστάσεις του Lamia Polis 87,7 για να παραχωρήσει συνέντευξη στο αναλυτικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού, με τη Λίλιαν Χαχοπούλου και την Άννα Μπαμπέτα. 

Μιλώντας στον Lamia Polis 87,7, ο Δημήτρης Κουτσούμπας κάλεσε τους πολίτες να εκλέξουν Βουλευτή του ΚΚΕ στην Φθιώτιδα, αφού ποτέ δεν έχει δοκιμαστεί Βουλευτής του κόμματος, ενώ έχουν περάσει Βουλευτές από τα τρία, αλλά μεγάλα κόμματα.

Όπως είπε, είναι ένας Νομός με πολλά πλεονεκτήματα, αλλά με σοβαρά προβλήματα στον τομέα της υγείας, της αγροτιάς αλλά και της Βιομηχανίας.

Με ένα πολύ πιο δυνατό ΚΚΕ θα είναι διαφορετικά τα πράγματα, δεν υπάρχουν “Μεσσίες”, μόνο ο λαός μπορεί να σώσει τον λαό, τόνισε ο Γενικός Γραμματές της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, μιλώντας τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2023, στο αναλυτικό δελτίο ειδήσεων του Lamia Polis 87,7.

Υπογράμμισε ότι έχει σημασία να ενισχυθεί το ΚΚΕ και να εκλεγεί βουλευτής του Κόμματος. Πρόσθεσε πως η συμβολική παρουσία του στο ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στη Φθιώτιδα είναι για την ενίσχυση του ψηφοδελτίου, για να υπάρξει βουλευτική έδρα του ΚΚΕ. 

Αναφερόμενος στα προβλήματα της περιοχής, σημείωσε ότι είναι άσχημη η κατάσταση του νοσοκομείου και πως πρέπει να γίνουν προσλήψεις μόνιμου προσωπικού. Υπενθύμισε ότι το ΚΚΕ έχει καταθέσει πρόταση νόμου να ενταχθεί  στα βαρέα και ανθυγιεινά το επάγγελμα των υγειονομικών και τόνισε πως δεν μπορεί να υπάρξει σύμπραξη του Δημόσιου με τον ιδιωτικό επιχειρηματικό τομέα, τα μεγαθήρια της ιδιωτικής υγείας, διότι γίνεται πάντα σε βάρος της δημόσιας υγείας.

Επίσης, αναφέρθηκε στα προβλήματα αγροτών και κτηνοτρόφων, λέγοντας ότι είναι υψηλό το κόστος παραγωγής και χαμηλές οι τιμές με αποτέλεσμα να μην υπάρχει εισόδημα. Για τη ΛΑΡΚΟ υπογράμμισε ότι είναι χρυσωρυχείο που θα μπορούσε -με όλους τους εργαζόμενους της- να στηρίζει την οικονομία της χώρας. 

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

Written by: Lamiapolis

Rate it

Σχόλια σε άρθρα (0)

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


0%