Νέα

Ο Δήμος Λαμιέων ιδρυτικό μέλος στο “Ελληνικό Δίκτυο Ανθεκτικών Πόλεων”: “Κανένας Δήμαρχος κατηγορούμενος ότι δεν έπραξε τα δέοντα” (video)

today13/03/2024 8

Φόντο
share close

Το πρώτο δίκτυο πόλεων για την Πολιτική Προστασία, την Ανθεκτικότητα και την Αειφορία, αποτελεί πλέον γεγονός με 91 ιδρυτικά μέλη. Ανάμεσά τους και ο Δήμος Λαμιεών.

Στο πλευρό των Δήμων θα βρίσκονται η επιστημονική ομάδα και οι μελετητές του ΣΠΑΥ, συνδράμοντας τις προσπάθειες καταγραφής των κατά τόπους προβλημάτων και αναγκών στην Πολιτική Προστασία.

Ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Αχιλλέας Τζουβάρας, τόνισε στο αναλυτικό δελτίο ειδήσεων του Lamia Polis 87,7 το μεσημέρι της Τετάρτης 13/03 πως το Δίκτυο θα εκπνοεί τις μελέτες, οι οποίες θα εγκρίνονται από τα Δημοτικά Συμβούλια των Δήμων-μελών και στη συνέχεια αυτές θα κοινοποιούνται στην Πολιτεία όχι μόνο για χρηματοδότηση, αλλά για να είναι γνώστες όλοι, από το Υπουργείο, την Περιφέρεια μέχρι και τους Εισαγγελείς, γιατί εφεξής δεν θα είναι κανείς Δήμαρχος κατηγορούμενος ότι δεν έπραξε τα δέοντα και τα απαραίτητα για να προστατεύσει τον τόπο του.

Δείτε το video:

Written by: Lamiapolis

Rate it

Σχόλια σε άρθρα (0)

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


0%