Νέα

Ο Δήμος Λαμιέων από τους πρώτους που καταθέτει ολοκληρωμένη πρόταση για τη βιώσιμη ανάπτυξη

today19/12/2022 20

Φόντο
share close

Στο Υπουργείο Τουρισμού ο Δήμαρχος Λαμιέων, ο Πρόεδρος του ΕΒΕ και οι Αντιδήμαρχοι, προκειμένου να καταθέσουν την πρόταση χαρακτηρισμού Πρότυπου Τουριστικού Προορισμού Ολοκληρωμένης Διαχείρησης της περιοχής “Λουτρά Υπάτης-Υπάτη”. 

Συναντήθηκαν με την Υφυπουργό Σοφία Ζαχαράκη για την υποβολή της πρότασης που αφορά στη βιώσιμη ανάπτυξη του Τουρισμού Υγείας και Ευεξίας της περιοχής “Λουτρών Υπάτης”.

Ο Δήμος Λαμιέων είναι ένας από τους πρώτους στη χώρα μας που καταθέτει, στο πλαίσιο του νόμου 4875/2021, ολοκληρωμένη και τεκμηριωμένη πρόταση που αφορά στη βιώσιμη ανάπτυξη της περιοχής.

Written by: Lamiapolis

Rate it

Προηγούμενο Άρθρο

Market Pass: Έτσι θα κάνετε την αίτηση - Με ποια ΑΦΜ ξεκινάει η πλατφόρμα από σήμερα

Νέα

Market Pass: Όσα πρέπει να ξέρετε για την κάρτα αγορών – Παραδείγματα με ποσά

Αναλυτικός οδηγός για το Market Pass – Ποιοι είναι οι δικαιούχοι, πόση θα είναι η ενίσχυση και πότε θα καταβληθεί Αναλυτικό οδηγό δίνει στη δημοσιότητα το υπουργείο Οικονομικών για το Market Pass, την ενίσχυση ενίσχυση ύψους 10% επί των αγορών νοικοκυριών σε σουπερμάρκετ και άλλες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο λιανικό εμπόριο τροφίμων (φούρνοι, μινι-μάρκετ, οπωροπωλεία, κρεοπωλεία, ιχθυοπωλεία, γαλακτοπωλεία και άλλα). Υπενθυμίζεται ότι η σχετική νομοθετική διάταξη θα κατατεθεί στη Βουλή αύριο, […]

today19/12/2022 35

Σχόλια σε άρθρα (0)

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


0%