Νέα

Νοσοκομείο Λαμίας: Το ογκολογικό τμήμα λειτουργεί με νέα μέσα και σύγχρονες μεθόδους θεραπείας

today09/01/2023 61

Φόντο
share close

Με 2 ογκολόγους και 8 νοσηλευτές λειτουργεί το ογκολογικό τμήμα του Νοσοκομείου Λαμίας. 

Η ογκολόγος υπεύθυνη του τμήματος, Θεοδώρα Κάππου, μίλησε στον Lamia Polis 87,7 και στην εκπομπή “Πάμε Πλατεία” με την Άννα Μπαμπέτα, ανακοινώνοντας ότι γίνονται καθημερινά 22 θεραπείες σε ανάλογους ασθενείς, ενώ καθημερινά γίνονται διαγνώσεις και προληπτική ιατρική.

Όπως τόνισε στον Lamia Polis 87,7, το ογκολογικό τμήμα λειτουργεί με νέα μέσα και σύγχρονες μεθόδους θεραπείας, ενώ μπορεί να απευθυνθεί κάποιος και για συμβουλές.

Στόχος των γιατρών του τμήματος, είναι να λειτουργήσει ιατρείο στα Κέντρα Υγείας του Νομού, όπως γίνεται ήδη στα Καμένα Βούρλα, που λειτουργεί απογευματινό ιατρείο κάθε 15 ημέρες.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:

Written by: Lamiapolis

Rate it

Προηγούμενο Άρθρο

Το μικρόφωνο του Lamia Polis στους πολίτες: Εσείς ψωνίζετε στις εκπτώσεις;

Νέα

Λαμία: Πώς κινήθηκε η αγορά την πρώτη μέρα των εκπτώσεων – Ο Ηλίας Κεφαλάς στον Lamia Polis

Ξεκίνησαν οι χειμερινές εκπτώσεις και στη Λαμία, τη Δευτέρα 09 Ιανουαρίου 2023.  "Στηρίξτε" τα τοπικά καταστήματα", ζητάει ο Εμπορικός Σύλλογος Λαμίας μέσω ανακοίνωσής του, με τον πρόεδρο Ηλία Κεφαλά, να δηλώνει στο αναλυτικό δελτίο του Lamia Polis 87,7 ότι από την πρώτη ημέρα οι εκπτώσεις έφθασαν σε υψηλά ποσοστά και τους πολίτες να προχωρούν σε αγορές. Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα: https://www.mixcloud.com/Lamiapolis/δελτίο-ειδήσεων-συν-ηλίαας-κεφαλάς-912023/

today09/01/2023 19

Σχόλια σε άρθρα (0)

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


0%