Νέα

Νίκος Σταυρογιάννης: “Δυσμενής και συνεχώς επιδεινούμενη η οικονομική κατάσταση του Δήμου μας”

today02/12/2022 251

Φόντο
share close

Με υπευθυνότητα και αίσθηση καθήκοντος περιγράφαμε εδώ και καιρό την δυσμενή κατάσταση των οικονομικών μεγεθών του Δήμου μας. Ζητούσαμε δε με συγκεκριμένες προτάσεις μας να ληφθούν άμεσα αλλά και μεσοπρόθεσμα μέτρα για την ανάσχεση της δυσμενούς οικονομικής πορείας. Δεν εισακουσθήκαμε.

Η συνεχώς επιδεινούμενη οικονομική κατάσταση του Δήμου μας έγινε χθες – κατά την συζήτηση για την έγκριση του ισολογισμού χρήσης 2021 – φανερή σε όλους του Δημοτικούς Συμβούλους οι οποίοι και αρνήθηκαν κατά πλειοψηφία να τον εγκρίνουν.

Το ρόλο του Δημοτικού Συμβουλίου ανέλαβε δυστυχώς ο νόμος έκτρωμα του Θεοδωρικάκου παρακάμπτοντας κάθε έννοια Δημοκρατίας. Οι ευθύνες όμως της Δημοτικής Αρχής και όσων στήριζαν μέχρι χθες τις καταστροφικές αυτές επιλογές υπάρχουν και οι πολίτες το γνωρίζουν.

Σαν συνακόλουθο αποτέλεσμα της διαρκούς επιδεινούμενης οικονομικής κατάστασης ήρθε χθες για έγκριση το τεχνικό πρόγραμμα του 2023 χωρίς δομή, διάθρωση και στόχευση, κατώτερο των περιστάσεων και μακριά από τις ανάγκες και της Λαμίας αλλά και των τοπικών μας κοινοτήτων.

Η επιβεβαίωση των όσων λέγαμε και η άρνηση της Δημοτικής Αρχής για ουσιαστική συζήτηση και διόρθωση της λάθος πορείας μας οδηγούν φανερά πλέον σε αδιέξοδο.

Written by: Lamiapolis

Rate it

Προηγούμενο Άρθρο

Κώστας Μαρκόπουλος: “Με φοβίζει η ιδέα να είναι ξανά περιφερειάρχης ο Φάνης Σπανός”

Νέα

Κώστας Μαρκόπουλος: “Με φοβίζει η ιδέα να είναι ξανά περιφερειάρχης ο Φάνης Σπανός”

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στα τοπικά ΜΜΕ παραχώρησε το μεσημέρι της Πέμπτης 1 Δεκεμβρίου στο ξενοδοχείο “Σαμαράς” ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδος, Κώστας Μαρκόπουλος ο οποίος μεταξύ άλλων ανακοίνωσε και το όνομα της παράταξης του το οποίο θα είναι: “ΣΤΕΡΕΑ… ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ”. Ο επικεφαλής του συνδυασμού Στερεά Περιφέρεια, τόνισε πως θα είναι μια υποψηφιότητα αχειραγώγητη κομματικά, που θα έχει ως όραμα της να κάνει την περιφέρεια πρωταγωνίστρια στην Ελλάδα. Έκανε σκληρή κριτική στον […]

today02/12/2022 73

Σχόλια σε άρθρα (0)

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


0%