Νέα

Νίκος Πάπουτσας στον Lamia Polis: “Αποφάσεις της οικονομικής επιτροπής του Δήμου Λαμιέων για δύο σοβαρά ζητήματα είναι πλέον άκυρες”

today30/12/2022 22

Φόντο
share close

Άκυρες είναι όλες οι αποφάσεις που έχουν λάβει μετά την 1η Δεκεμβρίου οι Οικονομικές Επιτροπές και Ποιότητας Ζωής των Δήμων της Φθιώτιδας και της Περιφέρειας Στερεάς, σύμφωνα με την τελεσίδικη απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας. 

Ορίζει την απόφαση ως “αμέσως εφαρμοστέα”, που σημαίνει ότι όλες οι αποφάσεις που λαμβάνονται με βάση όσα ορίζει ο νόμος Θεοδωρικάκου, είναι ΑΚΥΡΕΣ. 

“Προκύπτει σοβαρό ζήτημα μετά από αυτή την απόφαση, καθώς οι αποφάσεις της οικονομικής επιτροπής του Δήμου Λαμιέων για δύο σοβαρά ζητήματα, είναί πλέον άκυρες και πρέπει να συζητηθούν στο Δημοτικό Συμβούλιο Λαμιέων”, τονίζει ο Δημοτικός Σύμβουλος Νίκος Πάπουτσας, μιλώντας στο αναλυτικό δελτίο ειδήσεων του Lamia Polis 87,7.

Όπως δηλώνει, θα προκύψουν σοβαρά προβλήματα πέλον για το οποίο είχε ήδη προειδοποιήσει τον Δήμαρχο, μέσα στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Λαμιέων, ενώ άφησε άνοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρξουν προσφυγές όσων νιώθουν θιγμένοι από τις αποφάσεις των επιτροπών.

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

Written by: Lamiapolis

Rate it

Προηγούμενο Άρθρο

Φθιώτιδα: Xάσαμε βουλευτική έδρα λόγω απογραφής – Αλλάζει ο εκλογικός χάρτης

Νέα

Φθιώτιδα: Xάσαμε βουλευτική έδρα λόγω απογραφής – Αλλάζει ο εκλογικός χάρτης

Μεγάλες αλλαγές στην κατανομή των βουλευτικών εδρών στις εκλογικές περιφέρειες όλης της χώρας φέρνουν τα αποτελέσματα της απογραφής του 2021 με βάση τα οποία θα γίνουν οι εκλογές το 2023. Στους χαμένους ανήκει και ο νομός Φθιώτιδας που χάνει μία έδρα λόγω των πληθυσμιακών στοιχείων που καταγράφηκαν στην τελευταία απογραφή. Αυτό σημαίνει πως αντί πέντε, θα εκλέγουμε τέσσερις βουλευτές. Σε όλη τη χώρα αλλάζουν συνολικά χέρια 16 έδρες με κύρια συνέπεια την περαιτέρω ενίσχυση του αριθμού […]

today30/12/2022 25

Σχόλια σε άρθρα (0)

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


0%