Νέα

Να ανοίξει τώρα το Μουσείο των Κορυσχάδων ζητά η Κομματική Οργάνωση Ευρυτανίας του ΚΚΕ

today13/01/2023 14

Φόντο
share close

Να ανοίξει τώρα το Μουσείο των Κορυσχάδων και να προσληφθεί άμεσα όλο το απαραίτητο προσωπικό ζητά η Κομματική Οργάνωση Ευρυτανίας του ΚΚΕ.

Όπως τονίζει στον lamia polis το μέλος της Γιώργος Μπακογιώργος το μουσείο είναι κλειστό ένα χρόνο  η Βουλή δεν έχει εκπληρώσει τις οικονομικές υποχρεώσεις της, το Ίδρυμα ”Πέτρος Κόκκαλης” έχει αποτραβηχτεί, η Περιφέρεια δεν εχει πάρει θέση, ο Δήμος δηλώνει αδυναμία, η έκθεση και τα καινούρια εκθέματα αγνοούνται.

Η κομματική οργάνωση του ΚΚΕ Ευρυτανίας ζητά να  αναλάβουν άμεσα όλοι τις ευθύνες τους, για να κρατήσουν ζωντανή  την ιστορική μνήμη της Εθνικής Αντίστασης, της οποίας κοιτίδα υπήρξε η Ρούμελη και ακόμα πιο πολύ τα βουνά της Ευρυτανίας.

Ο Πέτρος Κόκκαλης μιλώντας στον lamia polis εξήγησε ότι το ίδρυμα τους ολοκλήρωσε την δέσμευση που είχε αναλάβει και  δεν αποσύρθηκε. Εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι  η Βουλή θα καταφέρει να υλοποιήσει το έργο όπως έχει δεσμευτεί…

 

Written by: Lamiapolis

Rate it

Προηγούμενο Άρθρο

"Κουνήθηκε" ξανά η Βοιωτία την Παρασκευή 13/01

Νέα

“Κουνήθηκε” ξανά η Βοιωτία την Παρασκευή 13/01

"Παρασκευή και 13" για την Βοιωτία, αφού το πρωί της Παρασκευής οι κάτοικοι ξύπνησαν από τον σεισμό μεγέθους 3,3 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ.  Σύμφωνα με τους σεισμολόγους, η σεισμική δραστηριότητα είναι φυσιολογική. Στη συνεδρίαση της Μόνιμης Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής Εκτίμησης Σεισμικού Κινδύνου, τονίστηκε ότι στις περιοχές της Θήβας και της Εύβοιας, καταγράφονται και αξιολογούνται τα νεότερα δεδομένα, με στόχο την πληρέστερη παρακολούθηση του φαινομένου.

today13/01/2023 17

Σχόλια σε άρθρα (0)

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


0%