Νέα

Ν. Σταυρογιάννης: “Θέτω εαυτόν εκτός εκλογικής μάχης – Παραμένω ενεργά παρών στον δημόσιο βίο”

today11/07/2023 17

Φόντο
share close

Το… φινάλε της ενασχόλησης του με την τοπική αυτοδιοίκηση γνωστοποίησε ο πρώην δήμαρχος Λαμιέων και επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του δήμου, Νίκος Σταυρογιάννης με σχετική ανάρτηση του στα social media.

Η ανάρτηση του

Κάθε κεφάλαιο, είτε σε βιβλίο είτε στη ζωή, έχει αρχή, μέση και τέλος. Έτσι και το κεφάλαιο της ενασχόλησής μου με την Τοπική Αυτοδιοίκηση φτάνει στο τέλος του.

Λίγους μήνες πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου και ελλείψει ουσιαστικού διαλόγου και προγραμματικών θέσεων, ικανών να προάγουν την ανάταξη και την ανάπτυξη του Δήμου Λαμιέων, αλλά και αντικειμενικών δυσκολιών, θέτω εαυτόν εκτός εκλογικής μάχης.

Κατά την διάρκεια των δυο δημοτικών περιόδων, και από διαφορετική θέση, υπηρέτησα τον Δήμο Λαμιέων με αφοσίωση, υπευθυνότητα, συνέπεια και διαφάνεια.

Με την ομάδα μου προσπαθήσαμε με όραμα και σχέδιο, και με όλες μας τις δυνάμεις να δημιουργήσουμε τις απαραίτητες συνθήκες για ένα λειτουργικό Δήμο με όρους βιώσιμης ανάπτυξης.

Κάποιες προσπάθειες έγιναν πράξεις και έργα, κάποιες όχι.

Σε κάθε περίπτωση, οφείλω ένα μεγάλο και ειλικρινές ευχαριστώ σε όλες και όλους τους συνεργάτες μου από κάθε θέση και κυρίως, στους συνδημότες μου που με εμπιστεύθηκαν και με στήριξαν αυτά τα χρόνια.

Κι επειδή, όταν ένα κεφάλαιο κλείνει, ένα άλλο πάντα ανοίγει, παραμένω ενεργά παρών στον δημόσιο βίο, πάντα πρόθυμος να συνδράμω σε κάθε τι που διασφαλίζει και υπηρετεί τα συμφέροντα των πολιτών και μόνον αυτά, με ανιδιοτέλεια και αίσθηση καθήκοντος, όπως άλλωστε έκανα από την αρχή της 20ετούς και πλέον πολιτικής μου πορείας.

Νίκος Σταυρογιάννης

Written by: Lamiapolis

Rate it

Σχόλια σε άρθρα (0)

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


0%