Χωρίς κατηγορία

Μώλος: Ο Δήμος θα πρέπει να ζητήσει εκ νέου χρηματοδότηση – Ο Γιάννης Συκιώτης στον Lamia Polis 87,7

today05/12/2022 59

Φόντο
share close

Τεράστια η δολιοφθορά στον Βιολογικό Καθαρισμό Μώλου, καθώς άγνωστοι αφαίρεσαν τα μηχανήματα, εξοπλισμό, αλλά ακόμη και πόρτες και παράθυρα αξίας πολλοών χιλιάδων ευρώ. 

Ο Δήμαρχος Γιάννης Συκιώτης δηλώνει ότι ενώ αναμενόταν η χρηματοδότηση για την έναρξη του βιολογικού, τώρα ο Δήμος μετά από τέτοια καταστροφή θα πρέπει να ζητήσει εκ νέου χρηματοδότηση, καθώς στην ουσία πρέπει να δημιουργηθεί από την αρχή.

Η  Δημοτική Αρχή πραγματοποίησε αυτοψία στο σημείο και συνεργάζεται με το Αστυνομικό Τμήμα Καμένων Βούρλων.

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα από το Μεσημβρινό Αναλυτικό Δελτίο Ειδήσεων του Lamia Polis 87,7 με τη Λίλιαν Χαχοπούλου και την Άννα Μπαμπέτα:

Written by: Lamiapolis

Rate it

Προηγούμενο Άρθρο

Φθιώτιδα: “Σαραβαλάκια” τα σκάφη του Λιμενικού – Όλα με βλάβη – Με ιδιωτικά μέσα οι επιχειρήσεις

Νέα

Φθιώτιδα: “Σαραβαλάκια” τα σκάφη του Λιμενικού – Όλα με βλάβη – Με ιδιωτικά μέσα οι επιχειρήσεις

Σκάφη υπάρχουν αλλά δεν μπορούν να μετακινηθούν αφού στο σύνολο τους παρουσιάζουν βλάβες που στοιχίζουν ακριβά για να επισκευαστούν. “Η Φθιώτιδα βρίσκεται στο τραγικό σημείο να εξυπηρετείται από σκάφος του λιμεναρχείου Αιδηψού ενώ αν συμβεί κάτι επαφίονται στην θέληση κάποιου ιδιοκτήτη σκάφους που βρίσκεται στο λιμάνι” δηλώνει στον LamiaPolis o πρόεδρος των Λιμενικών Παναγιώτης Γιαταγάνας. Στο μεταξύ στον “πάγο” παραμένει το κύριο αίτημα για την ίδρυση Λιμενικού Τμήματος στην Αρκίτσα με τον κ. […]

today05/12/2022 67

Σχόλια σε άρθρα (0)

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


0%