Νέα

Μνήμες του άγριου φονικού στην Πελασγία το 2019: Ικανοποιημένος από την απόφαση ο Δημήτρης Κρούπης

today12/01/2023 45

Φόντο
share close

Μνήμες του άγριου φονικού που σημειώθηκε τον Σεπτέμβριο του 2019 στην περιοχή της Πελασγίας αναβίωσαν το πρωί της Τετάρτης στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Άμφισσας.

Δίδυμα αδέρφια  φέρεται να χτυπήσαν και σκότωσαν έναν άνδρα 41 χρόνων (τότε) όταν πήγαν να του ζητήσουν τον λόγο πιστεύοντας ότι τους κλέβει καυσόξυλα. 

Ο Συνήγορος  Υπεράσπισης  Δημήτρης Κρούπης δήλωσε στον Lamia Polis 87,7, ικανοποιημένος από την απόφαση φυλάκισης 4 ετών καθώς σύμφωνα με τον ιατροδικαστή το θύμα είχε ανεύρυσμα και αυτό ενεργοποιήθηκε κατα την διάρκεια της διαφωνίας.

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

Written by: Lamiapolis

Rate it

Προηγούμενο Άρθρο

Κάλυψη και στήριξη της Παιδιατρικής Κλινικής του Νοσοκομείου Λαμίας ζητά ο Διοικητής της 5ης ΥΠΕ

Νέα

Κάλυψη και στήριξη της Παιδιατρικής Κλινικής του Νοσοκομείου Λαμίας ζητά ο Διοικητής της 5ης ΥΠΕ

Κάλυψη και στήριξη της Παιδιατρικής Κλινικής του Νοσοκομείου Λαμίας, από γιατρούς της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, ζήτησε ο διοικητής της 5ης ΥΠΕ σε συνάντηση μαζί τους.  Η συμμετοχή τους κρίνεται απαραίτητη για τη συνέχιση της λειτουργίας της Παιδιατρικής Κλινικής. Ο Διοικητής και Υποδιοικητής ευχαρίστησαν τους Παιδιάτρους των Κέντρων Υγείας, καθώς επίσης και Ιδιώτη Ιατρό για τη συμμετοχή τους στο εφημεριακό πρόγραμμα και τη λειτουργία της Παιδιατρικής Κλινικής, παράλληλα με την απρόσκοπτη […]

today12/01/2023 14

Σχόλια σε άρθρα (0)

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


0%