Νέα

Μια Λαμιώτισσα στους νέους τομεάρχες του ΠΑΣΟΚ – Αναλαμβάνει τον Τομέα Αγροτικής Ανάπτυξης

today25/11/2022 30

Φόντο
share close

Τις νέες ηγεσίες στους Τομείς Πολιτικής του ΠΑΣΟΚ ανακοίνωσε πριν από λίγο η Χαριλάου Τρικούπη, με στόχο να μπουν άμεσα και συντονισμένα στην πρώτη γραμμή της προεκλογικής μάχης.

Στη θέση της Αναπληρώτριας Γραμματέως του Τομέα Αγροτικής Ανάπτυξης του ΠΑΣΟΚ, η Λαμιώτισσα Δικηγόρος Λίνα Αγγελοπούλου. Οι πληροφορίες μάλιστα λένε, πως η κ. Αγγελοπούλου, ήταν προσωπική επιλογή του προέδρου του Κινήματος.

Γνωστή για την επιτυχημένη δραστηριότητα της, επί σειρά ετών σε νομικά θέματα που αφορούν στο χώρο της Αγροτικής Ανάπτυξης, αποκτά ακόμα μια διάκριση και μια θέση ευθύνης, την οποία ευχόμαστε να υπηρετήσει με επιτυχία για το καλό του αγροτικού κόσμου.

Written by: Lamiapolis

Rate it

Προηγούμενο Άρθρο

Η Γεωργία Παράσχου στον Lamia Polis 87,7: Οι δράσεις του Humanity Greece είναι η "απάντηση" στην αλληλεγγύη

Νέα

Η Γεωργία Παράσχου στον Lamia Polis 87,7: Οι δράσεις του Humanity Greece είναι η “απάντηση” στην αλληλεγγύη

Το Humanity Greece ξεκίνησε ως ένα οργανωμένο εγχείρημα με στόχο την ενεργοποίηση και ευαισθητοποίηση για τα κοινωνικά ζητήματα που απασχολούν την ελληνική κοινωνία και είναι πολύ ενδιαφέρουν θέμα συζήτησης ειδικά για τις άγιες μέρες των Χριστουγέννων που έρχονται. Έχοντας την αδιάκοπη ενίσχυση των εθελοντών του το Humanity Greece διαθέτει μια μεγάλη αλυσίδα νέων, κυρίως, ατόμων πρόθυμων να ανταποκριθούν σε κάθε έκτακτη ανάγκη, διαμορφώνοντας ένα νέο σκηνικό αλληλεγγύης στην Ελλάδα. Βασικοί […]

today25/11/2022 27

Σχόλια σε άρθρα (0)

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


0%