Νέα

Με αλυσίδες οι οδηγοί στο Εθνικό Οδικό Δίκτυο Λαμίας-Καρπενησίου – Το Σαββατοκύριακο ανοίγει το χιονοδρομικό στο Καρπενήσι

today26/01/2023 36

Φόντο
share close

Αντιολισθητικές αλυσίδες θα χρειασθούν οι οδηγοί στο Εθνικό Δίκτυο Λαμίας-Καρπενησίου, όπως και σε πολλά σημεία του Επαρχιακού Οδικού Δικτύου της Ευρυτανίας.

Στο αναλυτικό δελτίο ειδήσεων του Lamia Polis 87,7, φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά ο Δήμαρχος Καρπενησίου Νίκος Σουλιώτης.

“Κατάλευκο το Καρπενήσι. Ακόμη πιο όμορφο από τις άλλες φορές σήμερα. Το περιμέναμε πάρα πολύ, για να ανοίξει το χιονοδρομικό μας και για να έχουμε νερό το καλοκαίρι. Είμαστε από τις 05:30 το πρωί στο δρόμο. Δεν έχουμε ιδιαίτερα προβλήματα. Ο καιρός πάει προς βελτίωση. Σε κάθε περίπτωση όμως, οι αντιολισθητικές αλυσίδες για έναν χειμερινό προορισμό είναι ένα απαραίτητο εξάρτημα για το αυτοκίνητό μας και όταν δούμε ότι υπάρχει λίγη παγωνιά, τις φοράμε. Όταν είναι καθαροί οι δρόμοι, δεν σημαίνει ότι τις αλυσίδες της αφήνουμε στο σπίτι. Το χιονοδρομικό περιμένουμε να ανοίξει το Σαββατοκύριακο και το χιόνι είναι αρκετό για να ανοίξουν όλες οι πίστες”, δήλωσε μεταξύ άλλων στον “αέρα” του Lamia Polis 87,7. Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

Written by: Lamiapolis

Rate it

Σχόλια σε άρθρα (0)

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


0%