Νέα

Μάνος Γέμελος στον Lamia Polis: “Δυστυχώς ο πολιτικός κατήφορος του ΣΥΡΙΖΑ είναι μεγαλύτερος από τον εκλογικό” (audio)

today23/05/2023 102

Φόντο
share close

“Δυστυχώς ο πολιτικός κατήφορος του ΣΥΡΙΖΑ είναι μεγαλύτερος από τον εκλογικό”, δηλώνει στον Lamia Polis 87,7 ο υπεύθυνος τύπου της Ν.Ε του ΠΑΣΟΚ Φθιώτιδας, Μάνος Γέμελος, απαντώντας στις επιθέσεις του ΣΥΡΙΖΑ. 

Εξέφρασε την ικανοποίησή του για το εκλογικό αποτέλεσμα, σημειώνοντας ότι το ΠΑΣΟΚ θα δώσει ενωμένο την μάχη για την επόμενη κάλπη, καλώντας όλους να συσπειρωθούν, ακόμη και αυτούς που δικαίως ή αδίκως έφυγαν.

Έστειλε μήνυμα στα στελέχη που “πήδηξαν από το καράβι” στις δύσκολες εποχές λέγοντας: “Τα στελέχη που έπιασαν στασίδι σε άλλο κομματικό χώρο και πήδηξαν από το πλοίο, να μην επιστρέψουν, γιατί δεν χωρούν στο ανανεωμένο ΠΑΣΟΚ”.

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

Written by: Lamiapolis

Rate it

Προηγούμενο Άρθρο

Εκλογές 2023 - Βαγγέλης Σακελλάρης: "Μπορούμε έστω και τώρα μέχρι τις επόμενες εκλογές να ανακτήσουμε την κηδεμονία του προοδευτικού χώρου" (audio)

Νέα

Εκλογές 2023 – Βαγγέλης Σακελλάρης: “Μπορούμε έστω και τώρα μέχρι τις επόμενες εκλογές να ανακτήσουμε την κηδεμονία του προοδευτικού χώρου” (audio)

Ευθύνες στην απλή αναλογική για την συντριβή του ΣΥΡΙΖΑ, αποδίδει ο γραμματέας του κόμματος στην Φθιώτιδα, Βαγγέλης Σακελλάρης, σημειώνοντας ότι η συνεργασία που επιβάλλεται δεν καλλιεργήθηκε εγκαίρως από τον ΣΥΡΙΖΑ για να περάσει στους πολίτες.  "Δεν καλλιεργήσαμε το μέτωπο της προοδευτικής Κυβέρνησης", είπε, "αλλά μπορούμε έστω και τώρα μέχρι τις επόμενες εκλογές να ανακτήσουμε την κηδεμονία του προοδευτικού χώρου". Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα: https://www.mixcloud.com/Lamiapolis/βαγγέλης-σακελλάρης-συνέντευξη-δελτίο-ειδήσεων-23052023/

today23/05/2023 22

Σχόλια σε άρθρα (0)

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


0%