Νέα

Μακρακώμη: Χωρίς σοβαρά προβλήματα από τη χιονόπτωση – Ο Αντιδήμαρχος Παναγιώτης Κοντογεώργος στον Lamia Polis 87,7

today26/01/2023 23

Φόντο
share close

Χειμωνιάτικο το σημερινό σκηνικό σε πολλές περιοχές της Φθιώτιδας. Στην δυτική Φθιώτιδα το ύψος του χιονιού ξεπέρασε το μισό μέτρο και η χιονόπτωση συνεχίστηκε χωρίς ωστσόσο να υπάρχουν σοβαρά προβλήματα. 

Κλειστά τα σχολεία στην περιοχή του Αγίου Γεωργίου και τον Τυμφρηστό μετά από απόφαση του Δημάρχου Μακρακώμης. Απο το πρωί αρκετά δημοτικά διαμερίσματα έμειναν χωρίς ρεύμα, ενώ συνεργεία της ΔΕΗ αποκατέστησαν την βλάβη σε πολλά από αυτά όπως στο Νεοχώρι και στο Μαυρίλο. Μηχανήματα βρέθηκαν σε όλο το επαρχιακό οδικό δίκτυο για την διάνοιξη των δρόμων ενώ υπήρξαν πτώσεις δέντρων και καλωδίων της ΔΕΗ. Στο αναλυτικό δελτίο ειδήσεων του Lamia Polis 87,7, φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά ο Αντιδήμαρχος Μακρακώμης, Παναγιώτης Κοντογεώργος.  Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

Written by: Lamiapolis

Rate it

Προηγούμενο Άρθρο

Χρηματοδότηση 600.000 € για την υποστήριξη επιχειρήσεων των Δήμων Λεβαδέων, Θηβαίων, Αλιάρτου – Θεσπιέων

Νέα

Χρηματοδότηση 600.000 € για την υποστήριξη επιχειρήσεων των Δήμων Λεβαδέων, Θηβαίων, Αλιάρτου – Θεσπιέων

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός υπέγραψε την απόφαση ένταξης της πράξης:  «Ανάπτυξη Παρατηρητηρίου Βελτίωσης της Προσαρμοστικότητας και της Ανταγωνιστικότητας των Επιχειρήσεων και των Εργαζομένων σε αυτές, στους δήμους της Διαδημοτικής Ο.Χ.Ε. των Δήμων Λεβαδέων, Θηβαίων, Αλιάρτου – Θεσπιέων» στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Στερεά Ελλάδα 2014-2020» και στον Άξονα Προτεραιότητας: «Προώθηση της βιώσιμης απασχόλησης υψηλής ποιότητας και υποστήριξη της κινητικότητας των εργαζομένων». Η πράξη συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ). Η επιλέξιμη δημόσια […]

today26/01/2023 7

Σχόλια σε άρθρα (0)

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


0%