Νέα

Λουκάς Αποστολίδης: Ποινικό αδίκημα το μπάζωμα στα Τέμπη (video)

today20/03/2024 12

Φόντο
share close

Μήνυση κατά παντός υπευθύνου για το δυστύχημα των Τεμπών και μάλιστα με το αίτημα η μήνυσή του να συνδεθεί τόσο με τη δικογραφία του ανακριτή της Λάρισας, όσο και της Ευρωπαίας Εισαγγελέα που ασχολείται με την υπόθεση, κατέθεσε ο δικηγόρος του μοναδικού επιζώντατ ου πρώτου βαγονιού, Λουκάς Αποστολίδης. 

Εκπροσωπώντας τους γονείς του Γεράσιμου, του νέου που δίνει μάχη για τη ζωή στη Βοστόνη, τόνισε στον Lamia Polis 87,7 ότι δεν δέχονται ότι φταίει μόνο ο σταθμάρχης και οι μηχανοδηγοί.

“Είναι ντροπή αυτό που λέει η ΝΔ ότι έχει ευθύνη μόνο ο σταθμάρχης”, υπογραμμίζει και προσθέτει πως 4 πραγματογνώμονες και η Ευρωπαία Εισαγγελέας, λένε ότι εάν υπήρχε η σύμβαση 717 τότε δεν θα γινόταν το δυστύχημα.

Ζήτησε να γίνει προανακριτική επιτροπή και όχι εξεταστική, γιατί η προανακριτική οδηγεί σε ειδικό δικαστήριο και σε πολιτικές ευθύνες.

Ο κ. Λουκάς Αποστολίδης, δήλωσε στον Lamia Polis 87,7 πως δημιούργησε τεράστια προβλήματα το μπάζωμα το οποίο είναι ποινικό αδίκημα. Όπως είπε, χωρίς εισαγγελική απόφαση είναι παράνομες πράξεις και τίθεται και το ηθικό ζήτημα, καθώς εκεί υπήρχαν στάχτες παιδιών που εξαϋλώθηκαν. Προέβλεψε ότι το καλοκαίρι θα ξανατεθεί το θέμα της άρσης ασυλίας από τον Εφέτη Ανακριτή.

Δείτε το video:

Written by: Lamiapolis

Rate it

Σχόλια σε άρθρα (0)

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


0%