Νέα

Λαμία: Τρεις προεκλογικές ομιλίες απόψε στο κέντρο της πόλης

today06/10/2023 130

Φόντο
share close

Όχι μία, όχι δύο αλλά τρεις προεκλογικές ομιλίες θα πραγματοποιηθούν το βράδυ της Παρασκευής στην πόλη της Λαμίας.

Αρχικά στις 19.30 ο Περιφερειάρχης και εκ νέου υποψήφιος, Φάνης Σπανός θα μιλήσει στο εκλογικό του κέντρο στην Πλατεία Ελευθερίας στη Λαμία.

Μια ώρα αργότερα στις 20.30 ο δήμαρχος Λαμιέων και εκ νέου υποψήφιος Θύμιος Καραϊσκος θα μιλήσει στο εκλογικό του κέντρο στην οδό Διάκου.

Στις 22.30 ο υποψήφιος Δήμαρχος Λαμιέων Πανουργιάς Παπαϊωάννου θα προχωρήσει στην κεντρική του ομιλία στο εκλογικό του κέντρο στην Πλατεία Ελευθερίας 17 στην Λαμία.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Με αφορμή τις κεντρικές προεκλογικές ομιλίες των υποψηφίων θα γίνει διακοπή της κυκλοφορίας στην Πλ. Ελευθερίας μετά την συμβολή της με την οδό Σκληβανιώτου και στην οδό Διάκου έως και τη συμβολή της με την οδό Κρίτσα από ώρες 15:00 έως και 24:00. Στην οδό Αινιάνων θα γίνει αντιδρόμηση της οδού μόνο για τα οχήματα που χρησιμοποιούν τον υφιστάμενο σταθμό εξυπηρέτησης οχημάτων (παρκινγκ).

Επιπλέον θα γίνει διακοπή κυκλοφορίας στην οδό Υψηλάντη από την οδό Καζούλη μέχρι την Πλ. Ελευθερίας και για την κάθοδο έως την οδό Ομήρου. Η κυκλοφορία προς το νότιο τμήμα της πόλης θα διεξάγεται είτε μέσω της οδού Μακροπούλου είτε μέσω της οδού Ομήρου κατά τις ώρες 20.30 έως 24.00.

Written by: Lamiapolis

Rate it

Σχόλια σε άρθρα (0)

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


0%