Νέα

Λαμία: Το κυνηγητό του ρυζιού σε σούπερ μάρκετ

today12/11/2022 26

Φόντο
share close

Δεν είναι μόνο το καλάθι του νοικοκυριού τελικά που οι καταναλωτές θεωρούν ως  εμπαιγμό αλλά και η τακτική που εφαρμόζουν ορισμένα καταστήματα, σε βάρος του πελάτη, όπως καταγγέλουν  συχνά πυκνά.

Το περιστατικό συνέβη σήμερα το πρωί σε κατάστημα μεγάλης αλυσίδας σούπερ μάρκετ στην ανατολική πλευρά της Λαμίας, όταν καταναλωτής διαπίστωσε –για πολλοστή όπως αναφέρει φορά- ότι στο ταμείο το προϊόν της προσφοράς, «χτυπήθηκε» στην ταμειακή μηχανή και χρεώθηκε κανονικά στον λογαριασμό του!

«Μεταξύ αυτών που ψώνισα επέλεξα και ρύζι. Στο ράφι υπήρχε φαρδιά πλατιά η ένδειξη προσφορά 1+1 δώρο.  Φτάνοντας στο ταμείο και αφού χτυπήθηκαν στην ταμειακή μηχανή όλα τα είδη που είχα αγοράσει διαπίστωσα, ότι το περιβόητο ρύζι 1+1 πακέτο δώρο τελικά χρεώθηκε κανονικά για 2. Εκνευρίστηκα πολύ γιατί δεν ήταν η πρώτη φορά που παρατήρησα  στο λογαριασμό ότι τα «δώρα» πληρώνονται κανονικά! Και για να γίνω συγκεκριμένος, μου έχει συμβεί άλλες τέσσερις φορές το τελευταίο διάστημα….» δηλώνει ο ίδιος περιγράφοντας τις σκηνές που ακολούθησαν.

Ο πελάτης, εκνευρισμένος πέταξε και τις δύο συσκευασίες του ρυζιού  ξανά στο ταμείο, δηλώνοντας ότι δεν μπορεί να δεχτεί την συνεχή κοροϊδία. Όμως  αφού τους το άφησε μαζί με τις παρατηρήσεις του, άρχισε η ….αντίστροφη πορεία του ρυζιού.

Προσπαθώντας -όπως αναφέρει -να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις οι υπεύθυνοι του καταστήματος, μιας και υπήρχε κόσμος μπροστά στο περιστατικό, άρχισαν να τον κυνηγούν για να του χαρίσουν τα ρύζια…(που ήδη είχε πληρώσει).

«Επειδή την έχω πατήσει αρκετές φορές, έχω πλέον σιγουρέψει πως δεν πρόκειται για λάθος υπαλλήλου όπως συνηθίζεται στις δικαιολογίες των υπευθύνων αλλά για πάγια τακτική. Να είστε προσεκτικοί στο τι χτυπάει η ταμειακή μηχανή και να τσεκάρετε τον λογαριασμό σας πριν φύγετε από το ταμείο. Όχι γιατί θα σωθούμε από ένα ρύζι αλλά γιατί  την κοροϊδία δεν πρέπει να την ανεχόμαστε ειδικά από μεγάλους ομίλους επιχειρήσεων με πολυπληθές κοινό καθημερινά …» καταλήγει ο ίδιος,.

Για την ιστορία να πούμε πως εν τέλει, το συγκεκριμένο κατάστημα «κέρδισε» 1+1 πακέτο ρύζι αλλά έχασε σίγουρα, τουλάχιστον έναν πελάτη, ο οποίος μάλιστα όπως αναφέρει πρόκειται να κινηθεί και μέσω της νομικής οδού.

Written by: Lamiapolis

Rate it

Σχόλια σε άρθρα (0)

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


0%