Νέα

Λαμία: Τα σχολεία τιμούν τον Ιωάννη Καποδίστρια (video)

today19/03/2024 27

Φόντο
share close

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας σε συνεργασία με τη Σύμβουλο Εκπαίδευσης Φιλολόγων Φθιώτιδας κ. Ελένη Παπαντωνίου, τη συμμετοχή του Δήμου Λαμιέων, του Συνδέσμου Φιλολόγων Φθιώτιδας, του Συλλόγου για την ανάδειξη της Ιστορίας της Εκπαίδευσης «Μιχ. Παπαμαύρος», την ενεργό συμμετοχή εκπαιδευτικών και μαθητών/τριών Γυμνασίων της Φθιώτιδας και με χορηγό επικοινωνίας το Star Κεντρικής Ελλάδας, πραγματοποιεί την Τετάρτη 20 Μαρτίου 2024 και ώρα 09.30 έως 13:00, στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας,  επετειακή επιμορφωτική ημερίδα αφιερωμένη στην προσωπικότητα και το έργο του Ιωάννη Καποδίστρια, εξέχοντα πολιτικού – διπλωμάτη και πρώτου Κυβερνήτη της Ελλάδας με θέμα:

ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΙΜΟΥΝ ΤΟΝ Ι.ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ

Προσεγγίζοντας την Ιστορία με διαφορετικούς τρόπους

Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης θα είναι ο κ. Ανδρέας Κούκος, Νομικός, Ιστορικός και Πρόεδρος του Δ.Σ. της «Εταιρείας Μελέτης Νεότερης και Σύγχρονης Ιστορίας-Ιωάννης Καποδίστριας».

Η εκδήλωση θα πλαισιώνεται από παρουσιάσεις εργασιών και δραστηριοτήτων μαθητών/τριών της Γ’ Τάξης Γυμνασίων της Φθιώτιδας για το έργο του Ι. Καποδίστρια, καθώς επιδιώκεται, παράλληλα, να αναδειχθούν καινοτόμες διδακτικές τεχνικές του μαθήματος της Ιστορίας.

Written by: Lamiapolis

Rate it

Σχόλια σε άρθρα (0)

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


0%