Νέα

Λαμία: Tα ΚΔΑΠάκια με το Make-A-Wish έκαναν πραγματικότητα την ευχή ενός μικρού ήρωα (video)

today09/01/2023 48

Φόντο
share close

O μικρός Σ. πάσχει από μυελοβλάστωμα παρεγκεφαλίδας Grade IV. Αυτό σημαίνει και έναν διαρκή αγώνα, μια ατέρμονη παραμονή στο νοσοκομείο χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι, επίπονες θεραπείες… και πίσω από όλα αυτά ένα παιδί σκέτη γλύκα, που από το πρώτο δευτερόλεπτο πίστεψε σε νεράιδες και ξωτικά και άφησε ολοκληρωτικά στα χέρια και τις μοναδικές τους δυνάμεις τη μεταμόρφωση του δωματίου του. Ολα αυτά, με τη βοήθεια των μικρών του φίλων. Των παιδιών του ΚΔΑΠ του Δήμου Λαμιέων.

00235201 Make A Wish 4

Ο μικρός επρόκειτο να υποβληθεί σε μεταμόσχευση, κι αυτό σήμαινε αναμονή, μεγάλη προσοχή και προφύλαξη. Με απόλυτη ηρεμία και υπομονή, πιστός στα ραντεβού του με τον νεραϊδόκοσμο ανέμενε τη στιγμή που η ευχή του θα εκπληρωθεί. Τηλεφωνήματα, βιντεοκλήσεις και μικρές εκπλήξεις του επιβεβαίωναν πως οι νεράιδες ήταν όντως «εκεί», πως δεν τον ξεχνούσαν, πως σχεδίαζαν κάθε λεπτομέρεια με αγάπη, για να δουν ένα του χαμόγελο.

00235201 Make A Wish 6

Επιστρέφοντας σπίτι μετά από μήνες, οι νεράιδες φρόντισαν να τον καλωσορίσουν με μια ολόδική του παιδική κουζίνα, αφού μεταξύ άλλων, τρελαίνεται για τη μαγειρική! Περήφανος, πόζαρε δίπλα της για να τους δείξει πόσο τις ευχαριστεί, και πως νιώθει έτοιμος για την ευχή του! Είχε, απλά, να επισημάνει κάτι σημαντικό! Ήθελε το κρεβάτι του τελικά να μοιάζει με δεντρόσπιτο, με σκεπή και παράθυρο και να χωρά και την μικρή του αδελφούλα που τόσο του είχε λείψει. Τριγύρω ήθελε να έχει εικόνες εμπνευσμένες από δάσος και ζωάκια. Μάλιστα, αποφάσισε ο ίδιος την ταπετσαρία που θα στόλιζε τον τοίχο!

Δείτε το video:

Στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Ευχής του 2021 και με την ευκαιρία της συμπλήρωσης των 25 χρόνων από την ίδρυση του Make-A-Wish στην Ελλάδα, τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών του Δήμου Λαμιέων, τα δικά μας παιδιά, ανέλαβαν να πραγματοποιήσουν μία παιδική ευχή, υιοθετώντας μέσω του Make a Wish την ευχή ενός παιδιού, υλοποιώντας έτσι το όνειρο του!

00235201 Make A Wish 1

Πριν λίγες μέρες ο μικρός Σ. είδε την ευχή του να πραγματοποιείται και το δωμάτιο που πάντα επιθυμούσε πλέον είναι πραγματικότητα!

00235201 Make A Wish 2

lamianow.gr

Written by: Lamiapolis

Rate it

Σχόλια σε άρθρα (0)

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


0%