Νέα

Λαμία: Στις 28 Νοεμβρίου θα συνεχιστεί η δίκη των ρομά για το βίαιο επεισόδιο της Πλατείας Πάρκου

today22/11/2022 21 5

Φόντο
share close

Με έντονη τόσο την αστυνομική παρουσία, όσο και την παρουσία ρομά γύρω από το Δικαστικό Μέγαρο ξεκίνησε αργά το μεσημέρι η διαδικασία για την εκδίκασης της υπόθεσης του άγριου ξυλοδαρμού ενός δημοτικού αστυνομικού και ενός πολίτη, στο γνωστό επεισόδιο της πλατείας Πάρκου.

Από τους 5 ρομά που κατηγορούνται, σήμερα παρουσιάστηκαν μόνο οι τρεις ενώ οι άλλοι δύο ζήτησαν αναβολή λόγω ασθενείας.

Οι κατηγορίες που τους βαρύνουν είναι, επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συναυτουργία, κατά μόνας και κατά συρροή, βαριά σωματική βλάβη κατά συναυτουργία, για βία κατά υπαλλήλου κατά συναυτουργία καθώς και για διακεκριμένη φθορά κατά συναυτουργία.

Written by: Lamiapolis

Rate it

Προηγούμενο Άρθρο

Νερό «δηλητήριο» εξαιτίας των λιπασμάτων – Ποιες περιοχές της Φθιώτιδας κινδυνεύουν

Νέα

Νερό «δηλητήριο» εξαιτίας των λιπασμάτων – Ποιες περιοχές της Φθιώτιδας κινδυνεύουν

Δηλητήριο φαίνεται πως είναι το νερό που πίνουμε σε τουλάχιστον 15 περιοχές της Ελλάδας, καθώς η υπερβολική χρήση λιπασμάτων στις καλλιέργειες «αχρηστεύει» τις πηγές και τον υδροφόρο ορίζοντα της χώρας μας. Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Τα Νέα» σε πολλές αγροτικές περιοχές το νερό δεν είναι πλέον πόσιμο λόγω της νιτρορρύπανσης, που προέρχεται από την υπερβολική χρήση λιπασμάτων με μεγάλη περιεικτικότητα σε νιτρικά ιόντα. Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα […]

today22/11/2022 58

Σχόλια σε άρθρα (0)

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


0%