Νέα

Λαμία: Στην φυλακή οι Ρομά για το περιστατικό ξυλοδαρμού δημοτικών αστυνομικών και πολίτη

today16/12/2022 54

Φόντο
share close

Μετά από μία διαδικασία η οποία διήρκησε έξι ώρες το δικαστήριο αποφάσισε την φυλάκιση τεσσάρων εκ των πέντε Ρομά οι οποίοι συμμετείχαν στο περιστατικό ξυλοδαρμού δύο δημοτικών αστυνομικών και ενός πολίτη στο κέντρο της Λαμίας στις 3 Νοεμβρίου.

Το δικαστήριο αποφάσισε την φυλάκιση του οδηγού του οχήματος για 5 έτη και 6 μήνες ενώ στους υπόλοιπους τέσσερις κατηγορούμενους επιβλήθηκε κάθειρξη 4 ετών και 9 μηνών. Επίσης επιβλήθηκε χρηματική ποινή 150 ημερών Χ 5 ευρώ.

Να σημειωθεί πως δεν προβλέπεται αναστολή επειδή οι ποινές είναι πάνω από 3 έτη. Σημειώνεται πως η ποινή έχει αναστέλλουσα δύναμη στον μικρότερο των 5 ο οποίος είναι 18 ετών και θα είναι υποχρεωμένος να δίνει το παρών μια φορά τον μήνα στο αστυνομικό τμήμα μέχρι την εκδίκαση της έφεσης.

Written by: Lamiapolis

Rate it

Προηγούμενο Άρθρο

Λαμία: “Λυπούμαστε, έγινε λάθος…” Η απάντηση του Παναγιώτη Φώσκολου για τις μαζικές ειδοποιήσεις κατασχέσεων

Νέα

Λαμία: “Λυπούμαστε, έγινε λάθος…” Η απάντηση του Παναγιώτη Φώσκολου για τις μαζικές ειδοποιήσεις κατασχέσεων

Λυπούμαστε για την αναστάτωση, προέκυψε ένα λάθος και οφείλεται στο ότι η Δημοτική ταμίας ίσως παρέβλεψε, ίσως δεν γνώριζε ότι η Λαμία έχει ενταχθεί σε καθεστώς έκτακτης ανάγκης και εξέδωσε κατασχετήρια σε δημότες για οφειλές στον Δήμο. Η Δημοτική ταμίας είναι υπόλογη και υπεύθυνη για τη διαχείρηση των οφειλών. Δεν μας ενημέρωσε, άλλωστε δεν είναι κάτι που απαιτείται. Και εμείς το αντιληφθήκαμε όταν κάποιοι δημότες μας είτε έσπευσαν να εξοφλήσουν το […]

today16/12/2022 62

Σχόλια σε άρθρα (0)

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


0%