Νέα

Στη Λαμία αύριο ο Αλέξης Τσίπρας – Στο πλευρό του ο Γκλέτσος – Απών ο Αναγνωστάκης

today12/12/2022 69

Φόντο
share close

Με…χαλαρή βόλτα στο κέντρο της πόλης θα ξεκινήσει αύριο στις 10.30 πμ, την επίσκεψη του στη Λαμία, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας.

Ο κ. Τσίπρας θα περιοδεύσει στην αγορά και τους κεντρικούς δρόμους της πόλης, προκειμένου να συνομιλήσει με τους Λαμιώτες, να ανταλλάξει απόψεις, να ενημερωθεί για θέματα που απασχολούν την τοπική κοινωνία και βεβαίως να…συσφίξει τις σχέσεις του με το εκλογικό σώμα.

Δεύτερος σταθμός του κ. Τσίπρα θα είναι το ΕΚ Φθιώτιδας, όπου θα γίνουν δεκτοί, εκπρόσωποι φορέων και παραγωγικών τάξεων, που επιθυμούν να καταθέσουν τα προβλήματα ή τις προτάσεις τους. Η συνάντηση δεν θα είναι ανοιχτή για το κοινό, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως σύσκεψη εργασίας, με σκοπό να συγκεντρωθούν όλα τα αιτήματα και οι θέσεις των τοπικών φορέων.

Στη 13.00 περίπου το μεσημέρι, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα επισκεφθεί το Νοσοκομείο της Λαμίας προκειμένου να ενημερωθεί για τα προβλήματα -που ως γνωστόν το ταλανίζουν- και θα συνομιλήσει τόσο με την Διοίκηση όσο και με τους εργαζόμενους για την κατάσταση του Νοσηλευτικού Ιδρύματος της πόλης.

Όσο για τα κομματικά και κυρίως για τα προεκλογικά; “Δεν υπάρχει προγραμματισμένη συζήτηση σε κομματικό επίπεδο είναι άλλωστε νωρίς για τα ψηφοδέλτια” δηλώνει στον LamiaPolis o Γραμματέας της ΝΕ Βαγγέλης Σακελλάρης.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον και πολλές ειδήσεις όμως αναμένεται να βγουν από τον αυριανό περίπατο, αφού τα πρόσωπα που θα συνοδεύσουν τον Αλέξη Τσίπρα, ενδεχομένως να στείλουν το μήνυμα τους για το τι θα δούμε στα επόμενα ψηφοδέλτια σε δημοτικό αλλά και περιφερειακό επίπεδο. Να σημειωθεί ότι την ώρα της επίσκεψης του κ. Τσίπρα θα συνεδριάζει και “βαρύ” μάλιστα πρόγραμμα, το Περιφερειακό Συμβούλιο Στερεάς Ελλάδας…

Απόστολος Γκλέτσος – Θα είμαι με τον Αλέξη Τσίπρα

Ανάμεσα στο δίλλημα Τσίπρας – Περιφερειακό Συμβούλιο, ο Απόστολος Γκλέτσος ψηφίζει δαγκωτό Τσίπρας, αφού όπως δήλωσε στον LamiaPolis θα συνοδεύσει τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ στην αυριανή επίσκεψη του στην πόλη μας.

Δημήτρης Αναγνωστάκης – Έχουμε σοβαρά θέματα στο Περιφερειακό…

Σαφείς αποστάσεις από την επίσκεψη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ κρατά ωστόσο ο επικεφαλής του συνδυασμού Στερεά Υπεροχής Δημήτρης Αναγνωστάκης, δηλώνοντας ότι θα επιλέξει να παραστεί στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου που έχει να ασχοληθεί με σοβαρά θέματα, όπως αυτό του προϋπολογισμού.

Written by: Lamiapolis

Rate it

Σχόλια σε άρθρα (0)

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


0%