Νέα

Λαμία: Προσοχή στον… “ηλεκτρολόγο” που προσπαθεί να μπει σε σπίτια

today20/03/2023 110

Φόντο
share close

Οι απατεώνες δεν διστάζουν να χρησιμοποιήσουν οποιαδήποτε ιδιότητα προκειμένου να μπουν στις οικείες ανυποψίαστων πολιτών με αποτέλεσμα την κλοπή.

Τα “μάτια τους 14″ θα πρέπει να έχουν οι περίοικοι στην οδό Καραϊσκάκη στην Λαμία και πιο συγκεκριμένα πέριξ της Πλατείας Καραϊσκάκη αλλά και γενικότερα. Οι απατεώνες δεν διστάζουν να χρησιμοποιήσουν οποιαδήποτε ιδιότητα προκειμένου να μπουν στις οικείες ανυποψίαστων πολιτών με αποτέλεσμα την κλοπή.

Όπως καταγγέλλει στον Lamia Polis 87,7 κάτοικος της περιοχής :”… την τελευταία εβδομάδα ένας άνδρας 40-45 ετών προσπαθεί να μπει σε σπίτια, πρωινές ώρες, χτυπώντας κουδούνι και λέγοντας πως είναι ηλεκτρολόγος. Είναι ψηλός και έχει σγουρά μαλλιά”.

Screenshot 20230320 002048 Maps
Πλατεία Καραϊσκάκη- Λαμία

Δεν είναι ούτε η πρώτη και σίγουρα δεν θα είναι η τελευταία φορά που που απατεωνες υποκρίνονται κάποια επαγγελματική ιδιότητα και μπαίνοντας σε σπίτια πολιτών προχωρούν στην κλοπή. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε ακούσει για “μαϊμού” γιατρούς, “δεητζηδες”, ηλεκτρολόγους κ.ο.κ.

dei 640x337 1

Προσοχή λοιπόν τόσο σε όσους σας καλούν τηλεφωνικά “στήνοντας” ένα απίθανο σενάριο πρόκειμενου να σας ξεγελάσουν και τους δώσετε ηλεκτρονικούς κωδικούς αλλά και σε εκείνους που προσφασιζονται μια δικαιολογία και προσπαθούν να μπουν στο σπίτι της σας.

Αν αντιληφθείτε οποιαδήποτε ύποπτη κίνηση καλέστε την αστυνομία.

Written by: Lamiapolis

Rate it

Σχόλια σε άρθρα (0)

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


0%