Νέα

Lamia Polis 87.7… Δύο εβδομάδες στον “αέρα” – Χιλιάδες συναισθήματα!

today28/11/2022 82

Φόντο
share close

Ήταν Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022, όταν στις 7:00 το πρωί,ο LAMIAPOLIS 87.7 εξέπεμψε για πρώτη φορά σήμα και ξεκίνησε το ταξίδι του στον αέρα των FM.

Από τότε πέρασαν ήδη 14 υπέροχες αλλά και δύσκολες μέρες. Υπέροχες, γιατί ένα όνειρο ετών έπαιρνε σάρκα και οστά αλλά και δύσκολες γιατί έπρεπε με πολύ δουλειά και προσπάθεια να γίνουν όλα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

katsonis
Γράφει ο Πάνος Κατσώνης

Έπρεπε από την πρώτη στιγμή να υπηρετηθεί η βασική αρχή του σταθμού. Ο LAMIAPOLIS 87.7 να είναι ένας πολύχρωμος, αντικειμενικός και διαφορετικός ενημερωτικός και μουσικός ραδιοφωνικός σταθμός.

Με τα όποια λάθη και τις όποιες αδυναμίες αυτού του πρώτου διαστήματος, σήμερα δύο εβδομάδες μετά, όλοι εμείς πίσω από τα μικρόφωνα του σταθμού, πιστεύουμε ότι δώσαμε όλες μας τις δυνάμεις για να δημιουργήσουμε ένα ραδιοφωνικό σταθμό που θα αλλάξει το τοπίο.

Βέβαια είμαστε ακόμα στην αρχή. Μένουν πολλά που πρέπει να γίνουν και να είστε σίγουροι ότι θα γίνουν έτσι ώστε ο LAMIAPOLIS 87.7 να γίνει σημείο αναφοράς στα ραδιοφωνικά πράγματα του τόπου μας.

Το επόμενο διάστημα, με νέες εκπομπές, πολλές εκπλήξεις και καινούργιες δυνατές συνεργασίες η μόνη υπόσχεση που μπορούμε να σας δώσουμε είναι ότι κάθε μέρα που περνάει θα γινόμαστε καλύτεροι.

Ασφαλώς και ο τελικός κριτής όλης αυτής μας της προσπάθειας θα είστε εσείς. Οι ακροάτριες και οι ακροατές του σταθμού μας.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την ψυχή μας γιατί μέχρι σήμερα στήριξή σας για τα χιλιάδες συναισθήματα που μας πλημμυρίσατε αυτό το μικρό διάστημα που βρισκόμαστε στον… αέρα.

Written by: Lamiapolis

Rate it

Σχόλια σε άρθρα (0)

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


0%