Νέα

Λαμία: Παρουσιάστηκε το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στην Φθιώτιδα! (φώτο)

today23/02/2023 206

Φόντο
share close

Το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στη Φθιώτιδα, με επικεφαλής τον ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα, παρουσιάστηκε σήμερα στην αίθουσα του Νέου Μουσείου Σύγχρονης Ελληνικής Ιστορίας στη Λαμία, παρουσία εργαζομένων, συνταξιούχων, νέων, εκπροσώπων φορέων κλπ. Παραβρέθηκε ακόμα ο Θ. Αδάμ, υποψήφιος δήμαρχος Λαμίας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

image 31

Στην εκδήλωση έδωσε το «παρών» και μίλησε ο Δημήτρης Κουτσούμπας, ενώ το άνοιγμα έκανε η γραμματέας της ΤΕ και υποψήφια βουλευτής Αντριάννα Μπαφούτσου.

image 34

Το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ:

1. Κουτσούμπας Δημήτρης, Γ.Γ της Κ.Ε του ΚΚΕ, επικεφαλής του ψηφοδελτίου, για πρώτη φορά υποψήφιος βουλευτής στη Φθιώτιδα. Με καταγωγή των γονιών του από την επαρχία Δομοκού, ο ίδιος γεννήθηκε στη Λαμία και έζησε τόσο μέχρι την αποφοίτησή του από το 1ο Γυμνάσιο Αρρένων (Πέτρινο) όσο και αργότερα, ως Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Φθιώτιδας και στέλεχος της Επιτροπής Περιοχής Ανατολικής Στερεάς-Εύβοιας του ΚΚΕ.

2. Γεροκούδη Δήμητρα, Μεταφράστρια-Διερμηνέας, μέλος της Τ.Ε Φθιώτιδας του ΚΚΕ

3. Μπασδέκης Κώστας, Γεωπόνος, Μέλος ΚΕ του ΚΚΕ, Περιφερειακός Σύμβουλος Στερεάς Ελλάδας

4. Μπαφούτσου Αντριάνα, Φιλόλογος Εκπαιδευτικός, Γραμματέας Τ.Ε Φθιώτιδας

5. Πάσουλας Χρήστος, Αγρότης, Γραμματέας Της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Φθιώτιδας, μέλος της ΕΠ Αν. Στερεάς Ευβοιας του ΚΚΕ

6. Πολίτης Παναγιώτης, Εργάτης στη ΛΑΡΚΟ, Μέλος Κ.Ε του ΚΚΕ, Πρόεδρος Σωματείου Εργαζομένων ΛΑΡΚΟ, Πρόεδρος του Συνδικάτου Μετάλλου Φθιώτιδας

image 32
image 35

Written by: Lamiapolis

Rate it

Σχόλια σε άρθρα (0)

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


0%