Νέα

Λαμία: Παραδόθηκε το νέο προκατασκευασμένο στέγαστρο στο ανοιχτό κολυμβητήριο

today23/10/2023 136

Φόντο
share close

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες τοποθέτησης του νέου προκατασκευασμένου στεγάστρου που βρίσκεται στο ανοιχτό κολυμβητήριο, στο χώρο του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου (ΔΑΚ) Λαμίας.

Το νέο στέγαστρο πληροί τις γενικές απαιτήσεις ποιότητας και αξιοπιστίας ενώ είναι σύμφωνο με τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές κατασκευής συναφών έργων. Είναι ενιαίο και για τις δύο πισίνες του κολυμβητηρίου προσφέροντας τη δυνατότητα χρήσης τους καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, ενώ ταυτόχρονα τις προστατεύει από την επίδραση των περιβαλλοντικών συνθηκών, συμβάλλοντας παράλληλα στην εξοικονόμηση του κόστους συντήρησης.

, Λαμία : Παραδόθηκε το νέο προκατασκευασμένο στέγαστρο στο ανοιχτό κολυμβητήριο – ΦΩΤΟ

Ο Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος, δήλωσε σχετικά :

«…Ολοκληρώνουμε έργα και παρεμβάσεις σε όλες τις αθλητικές υποδομές του Δήμου μας, αυτή τη φορά στο ανοιχτό κολυμβητήριο Λαμίας.

Εργαζόμαστε μεθοδικά για να έχουν οι συμπολίτες μας τη δυνατότητα χρήσης ασφαλών και λειτουργικών υποδομών σε κάθε γωνιά της πόλης και ν’ απολαμβάνουν τα αθλητικά γεγονότα, δίπλα στο σπίτι τους.

Υποσχεθήκαμε στους δημότες μας και κάνουμε πράξη, την κατασκευή έργων, τέτοιων που να ανταποκρίνονται στις προσδοκίες όλων των ερασιτεχνών αθλητών, των ατόμων με αναπηρία και κυρίως των παιδιών μας …».

Written by: Lamiapolis

Rate it

Σχόλια σε άρθρα (0)

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


0%