Νέα

Λαμία: Παραδόθηκε σε χρήση το γήπεδο των Γαλανέϊκων

today21/12/2023 157

Φόντο
share close

Μετά από περίπου δύο χρόνια εργασιών παραδόθηκε σε χρήση το πρωί της Πέμπτης 21/12 το γήπεδο των Γαλανέϊκων, ένα αθλητικό κέντρο που πέρασε από χίλια κύματα λόγω ζητημάτων που προέκυψαν όλη αυτή την διάρκεια.

Ένα γήπεδο που αρχικά είχε προγραμματιστεί να παραδοθεί σε χρήση το καλοκαίρι του 2022 εν τέλει παραδίδεται σήμερα δίνοντας πλέον την ευκαιρία στους πολίτες στην βόρεια πλευρά της πόλης και όχι μόνο να το χρησιμοποιήσουν για την άθλησή τους.

φωτο 5

Διαβάστε την σχετική ανακοίνωση του δήμου Λαμιέων

Ένα σύγχρονο αθλητικό κέντρο πολλαπλών χρήσεων, παραδόθηκε σήμερα προς χρήση  στους αθλητικούς φορείς και κατοίκους της ευρύτερης περιοχής των Γαλανέικων, αναβαθμίζοντας συνολικότερα το επίπεδο των αθλητικών υποδομών στη Φθιωτική πρωτεύουσα.

Ο πλήρως ανακατασκευασμένος αθλητικός χώρος στη βόρεια πλευρά της πόλης, μετά τις προβλεπόμενες τεχνικές παρεμβάσεις υψηλών και σύγχρονων προδιαγραφών, αποτελεί μια ποιοτική και ασφαλή αθλητική υποδομή στην περιοχή, βελτιώνοντας την ποιότητα ζωής των δημοτών.

φωτο 3

Ειδικότερα, οι εργασίες ανακατασκευής του γηπέδου περιελάμβαναν: εγκατάσταση συστήματος συνθετικού χλοοτάπητα για την επίστρωση του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου, κατασκευή αύλακα συλλογής ομβρίων περιμετρικά του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου, κατασκευή υπόβασης και βάσης οδοστρωσίας και επίστρωση ασφαλτικού τάπητα για τη διαμόρφωση επιφάνειας έδρασης περιμετρικού στίβου τεσσάρων διαδρομών εσωτερικού μήκους 400m, επίστρωση ελαστικού συνθετικού τάπητα για τη διαμόρφωση στίβου τεσσάρων διαδρομών εσωτερικού μήκους 400m, κατασκευή εγκατάστασης αθλημάτων στίβου και εργασίες συντήρησης του κτιρίου αποδυτηρίων του γηπέδου.

φωτο 7

Ο Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος, δήλωσε χαρακτηριστικά:

«…Παραδώσαμε σήμερα για χρήση, μια ακόμη αθλητική υποδομή, πλήρως αναβαθμισμένη, ασφαλή και λειτουργική, προσφέροντας ένα ευρύ πεδίο δράσης στους αθλητές, τη νεολαία και τους συνδημότες μας.

Παρά τις αντίξοες συνθήκες που αντιμετωπίσαμε κατά τη κατασκευή  του έργου, δουλέψαμε μεθοδικά για την ολική ανάπλαση του γηπέδου και ολοκληρώσαμε το έργο, δημιουργώντας άλλο ένα «αθλητικό-κύτταρο», μια σημαντική παρακαταθήκη στην αναβάθμιση των αθλητικών υποδομών, στην ευρύτερη περιοχή…».

Written by: Lamiapolis

Rate it

Σχόλια σε άρθρα (0)

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


0%