Νέα

Λαμία: Οι… Εκαβίτες και ο γιατρός της κινητής μονάδας έσωσαν την γιαγιά!

today24/01/2023 35

Φόντο
share close

Η άμεση επέμβαση των διασωστών του ΕΚΑΒ και του γιατρού της κινητής μονάδας λίγο μετά τις 12.00 το μεσημέρι της Τρίτης ήταν αρκετή προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα σε ένα ιατρείο επί της οδού Καραγιαννοπούλου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μια ηλικιωμένη γυναίκα έχασε τις αισθήσεις της ενώ βρισκόταν σε ιατρείο που βρίσκεται στο σημείο.

Άμεσα σήμανε συναγερμός. Κλήθηκε το 166 και σε λίγα λεπτά ασθενοφόρο με κινητή μονάδα και γιατρό βρέθηκε εκεί. Ο γιατρός της κινητής μονάδας αφού διασωλήνωσε την ηλικιωμένη γυναίκα και της έγινε ΚΑΡΠΑ, η κυρία επανήλθε και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Λαμίας -μετά από περίπου 30 λεπτά- για να υποβληθεί σε περαιτέρω διαγνωστικό έλεγχο.

Written by: Lamiapolis

Rate it

Προηγούμενο Άρθρο

Λαμία: Εγκρίθηκε η χρηματοδότηση για την μονάδα ηλιακής ξήρανσης ιλύος

Νέα

Λαμία: Εγκρίθηκε η χρηματοδότηση για την μονάδα ηλιακής ξήρανσης ιλύος

Με απόφαση του Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας (ΥΠΕΝ/ΓΓΣΔΑ/6407/41/19-01-2023) εγκρίθηκε η χρηματοδότηση του ιδιαίτερα σημαντικού για την περιοχή μας έργου της Δ.Ε.Υ.Α.Λ.:  “Μονάδα ηλιακής ξήρανσης ιλύος Ε.Ε.Λ. Λαμίας”, προϋπολογισμού 5.950.000,00€ χωρίς Φ.Π.Α., από το Ταμείο Ανάκαμψης. Το έργο ενταγμένο στο επενδυτικό πρόγραμμα ολιστικής προσέγγισης και πλήρους αξιοποίησης της παραγόμενης ιλύος του Βιολογικού καθαρισμού Λαμίας και γειτονικών μονάδων επεξεργασίας λυμάτων όμορων Δήμων, στοχεύει αφ’ ενός στην ορθολογικότερη από περιβαλλοντική άποψη διαχείρισή της, με σύγχρονες […]

today24/01/2023 14

Σχόλια σε άρθρα (0)

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


0%