Χωρίς κατηγορία

Λαμία: Μαθητές από το 4ο ΓΕΛ και το Ειδικό Σχολείο, μια αγκαλιά για την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία

today03/12/2022 49

Φόντο
share close

Μέσα από μια ξεχωριστή δράση, μαθητές από το 4ο Γενικό Λύκειο Λαμίας και το Ειδικό Σχολείο της πόλης μας τίμησαν την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία, στέλνοντας το μήνυμα πως «αυτά που τους ενώνουν είναι πολύ περισσότερα απ’ αυτά που τους χωρίζουν!».

Με την καθοδήγηση των εκπαιδευτικών τους, οι μαθητές του Ειδικού Σχολείου συμμετείχαν σε κοινές δραστηριότητες με τους μαθητές του 4ου Λυκείου.

4λυκειο εξω

Το χαμόγελο των παιδιών και δράσεις όπως αυτή, δείχνουν πως το σχολείο δεν παρέχει μόνο μόρφωση αλλά συμβάλει και στην δημιουργία μιας κουλτούρας χωρίς ταμπέλες και διαχωριστικά. Σε έναν κόσμο πιο όμορφο, γεμάτο σεβασμό και ενσυναίσθηση. Σε έναν κόσμο, γεμάτο χαμόγελα και χρώματα!

Συγχαρητήρια στους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές των δύο σχολείων για το αισιόδοξο μήνυμα που έστειλαν σε όλους μας!

Written by: Lamiapolis

Rate it

Προηγούμενο Άρθρο

Λαμία: Στη Ροζάκη Αγγελή σας περιμένουν… Χριστουγεννιάτικα θαύματα

Νέα

Λαμία: Στη Ροζάκη Αγγελή σας περιμένουν… Χριστουγεννιάτικα θαύματα

Πιστό στο ραντεβού των γιορτών το Πνευματικό Κέντρο Ρουμελιωτών Φθιώτιδας και φέτος, με το καθιερωμένο Χριστουγεννιάτικο μπαζάρ, που σκοπό έχει την συγκέντρωση χρημάτων που θα βοηθήσουν οικονομικά, οικονομικά αδύναμους συμπολίτες μας. Φέτος όσο ποτέ, έχουμε περισσότερες ανάγκες να καλύψουμε. Πολλά νέα παιδιά που κατάφεραν να περάσουν στο Πανεπιστήμιο αλλά δεν μπορούν να καλύψουν τα έξοδα τους καθώς και πολλούς συνανθρώπους μας που αδυνατούν να πληρώσουν το ρεύμα, το νερό και […]

today03/12/2022 91

Σχόλια σε άρθρα (0)

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


0%