Νέα

Λαμία – Μακρακώμη: Τεράστια διαγραφή χρεών άνω των 200.000 ευρώ για 2 συμπολίτες μας

today23/12/2022 35

Φόντο
share close

Με απόφαση του Ειρηνοδικείου Λαμίας, τρίτεκνος συμπολίτης μας από τη Μακρακώμη Φθ/δος, για χρέη σε 4 πιστωτικά ιδρύματα που άγγιζαν το ποσό των 189.000 περίπου χιλιάδων ευρώ, καλείται να πληρώσει με διάσωση της κύριας κατοικίας του και των περιουσιακών του στοιχείων , το ποσό των 66,66 ευρώ για 360 μήνες, δηλαδή με μεγάλο κούρεμα, σύμφωνα  τους ειδικότερους όρους της απόφασης του Ειρηνοδικείου Λαμίας.

eggrafa

Επίσης, άνεργος δανειολήπτης, 64 ετών , με σύζυγό που τυγχάνει μικρέμπορος λαϊκής αγοράς, καλείται από χρέος που άγγιζε το ποσό των 95.000 ευρώ να πληρώσει το ποσό των 37,10 ευρώ για 240 μήνες , με κούρεμα δηλαδή που αγγίζει ποσοστό περίπου 90%, με ταυτόχρονη διάσωση της κύριας κατοικίας του, όπως όρισε σχετικά πρόσφατη απόφαση του Ειρηνοδικείου Λαμίας.

Η γνωστή δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω, Νάντια Βασ. Γώγουλου που εκπροσώπησε τους ανωτέρω εντολείς της, δήλωσε στο Lamianow:

“Αναμφίλεκτα είναι μία μεγάλη οικονομική ανάσα για τους συμπολίτες μας , οι οποίοι διέσωσαν τα περιουσιακά τους στοιχεία με σημαντικό κούρεμα των χρεών τους. Ευχόμαστε να είναι το εφαλτήριο για περισσότερες αποφάσεις που θα ανακουφίσουν τους δανειολήπτες , που πληρούν τους όρους του Νόμου, εν μέσω της συνεχιζόμενης οικονομικής κρίσης και της ραγδαίας αύξησης του κόστους ζωής”.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO ΕΔΩ

Written by: Lamiapolis

Rate it

Προηγούμενο Άρθρο

Λαμία: Tα μεγάλα…παιδιά του ΚΑΠΗ είπαν τα κάλαντα

Νέα

Λαμία: Tα μεγάλα…παιδιά του ΚΑΠΗ είπαν τα κάλαντα

Μικροί, μεγάλοι συναντήθηκαν σήμερα το πρωί στην Δημόσια Βιβλιοθήκη της Λαμίας και η συνύπαρξη ήταν μοναδική! Η χορωδία του 2ου ΚΑΠΗ έψαλε τα κάλαντα και η μαγεία των Χριστουγέννων σκόρπισε παντού! “Να τα πούμε;; μας ρώτησε η χορωδία του 2ου ΚΑΠΗ του Δήμου Λαμίας την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου. Να τα πείτε!!! απαντήσαμε με μια φωνή μικροί και μεγάλοι από τη Βιβλιοθήκη και η χαρά μας και η ευγνωμοσύνη μας γι […]

today23/12/2022 21

Σχόλια σε άρθρα (0)

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


0%