Νέα

Λαμία: Η ταλαιπωρημένη (κατά παραδοχή) πλευρά της πόλης” θα αποκτήσει γήπεδο – μετά από έναν χρόνο καθυστερήσεων και αφωνίας

today23/03/2023 72

Φόντο
share close

Μετά τα δημοσιεύματα του προηγούμενου διαστήματος και αφού το θέμα έφτασε μέχρι το γραφείο του Αυγενάκη (υφ. Αθλητισμού) μέχρι να μάθουμε τι ακριβώς συμβαίνει, απόντος… δημάρχου, ο οποίος έλεγε ότι το γήπεδο θα είχε ολοκληρωθεί πέρυσι το καλοκαίρι, και παρόντος δύο αντιδημάρχων (Μπεσλεμέ, Ζωγράφου) ενημερωθήκαμε χθες το πρωί ότι το γήπεδο στα Γαλανέικα θα ολοκληρωθεί… (επιτέλους) σε κοντά 2 μήνες μιας και έχει πάρει παράταση μέχρι τέλη Ιουνίου.

Η αλήθεια είναι ότι κανείς δεν ρώτησε γιατί άργησαν τόσους μήνες οι εργασίες και ξεσπιτώθηκαν πολίτες και ομάδες από το γήπεδο των Γαλανείκων, αλλά μάθαμε ότι θα είναι λέει… γήπεδο ευρωπαϊκών προδιαγραφών. Τύφλα να έχει το Μπερναμπέου που λέμε δηλαδή.

image 6

Σε κάθε περίπτωση η έλλειψη απαντήσεων και σε αυτό το σοβαρό θέμα της καθημερινότητας των πολιτών δεν τιμάει ούτε την δημοτική αρχή ούτε κανέναν. Οι πολίτες θέλουν ξεκάθαρες απαντήσεις και όχι να πετάμε την μπάλα στην… ανανεωμένη -όπως ενημερωθήκαμε- εξέδρα του γηπέδου των Γαλανέικων.

Τουλάχιστον ο κ. Ζωγράφος το παραδέχτηκε.

Βέβαια παρά την παραδοχή δεν ακούσαμε γιατί είναι ταλαιπωρημένη η συγκεκριμένη, βόρεια πλευρά της Λαμίας, τα Γαλανέικα. Πιθανά να το ακούσουμε σε μια άλλη τοποθέτηση.

Κρατάμε πάντως ότι είναι ταλαιπωρημένη και ότι πιθανά τα 4 προηγούμενα χρόνια δεν έγινε κάτι το ιδιαίτερο για να ανακουφιστεί, βέβαια τώρα θα μου πείτε… πλησιάζουν και αυτοδιοικητικές εκλογές και θα πρέπει να φροντίσουμε τους ταλαιπωρημένους!

Κάλλιο αργά παρά ποτέ… Που να δείτε και το γήπεδο του Λιανοκλαδίου. Βοσκοτόπι σκέτο

Written by: Lamiapolis

Rate it

Σχόλια σε άρθρα (0)

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


0%