Νέα

Λαμία: “H Aνθήλη δεν είναι γκέτο ούτε καταυλισμός” – Οργισμένοι οι κάτοικοι (audio)

today02/06/2023 96

Φόντο
share close

Εξαντλήθηκαν τα όρια της υπομονής για τους κατοίκους της Ανθήλης, που από το 2019 ζητούν άμεσες ενέργειες και εφαρμογή των νόμων, στην κοινότητά τους, που έχει μετατραπεί σε γκέτο, όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά. 

Κρέμασαν μαύρες σημαίες, πανό και πέταξαν τρικάκια με το μήνυμα “Φτάνει η κοροϊδία”. Οι κάτοικοι είναι αγανακτισμένοι και δηλώνουν ότι έχουν ξεπεράσει τα όρια της υπομονής και της αντοχής.

Ο Κώστας Χριστοδούλου, δήλωσε ότι υπάρχει αγανάκτηση για τις υποσχέσεις που έλαβαν από την δημοτική αρχή και δεν υλοποιήθηκαν, σημειώνοντας ότι θα επιμείνουν μέσα από τη νόμιμη οδό να ζητούν το αυτονόητο, να εφαρμοστεί ο νόμος. Όπως τόνισε, οι κάτοικοι της Ανθήλης είναι διατεθειμένοι να μην μετέχουν στις εκλογές, αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση.

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

Οργή και αγανάκτηση από τον Μάριο Μπούτση, ο οποίος έκανε λόγο για κοροϊδία της δημοτικής αρχής, αφού υπάρχει ομόφωνη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου για κατεδάφιση όλων των παραγκών, αλλά ακόμη δεν έχει εφαρμοστεί. 

“Αυτό που ζητάμε είναι να εκτελεστεί η απόφαση και να εφαρμοστεί ο Νόμος”, τόνισε χαρακτηριστικά μέσα από τον Lamia Polis 87,7, κατηγορώντας την δημοτική αρχή ότι κωλλυσιεργεί σκόπιμα για να πάει το θέμα στην αποκεντρωμένη διοίκηση και να φύγει η ευθύνη από τα χέρια της.

“Είμαστε αποφασισμένοι αυτή τη φορά ο κύκλος να κλείσει και δεν θα δεχτούμε τίποτα άλλο εκτός από την οριστική κατεδάφιση όλων των παραγκών”, καταλήγει.

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

Σύμφωνα με έγγραφο που έχει αποσταλεί στην κοινότητα, την ερχόμενη Τρίτη θα γίνει κατεδάφιση των παραγκών και ήδη έχουν ενημερωθεί και οι ρομά. Αυτό ανακοίνωσε μέσα από τον Lamia Polis 87,7, ο αντιπρόεδρος της Κοινότητας Νίκος Ντίτσας. 

Εκφράζει και ο ίδιος την ορή του για την παραβατικότητα που υπάρχει στην περιοχή και ζητά μέσα σε τρεις μέρες να κατεδαφιστούν και οι 54 παράγκες, γιατί σε διαφορετική περίπτωση αν γίνεται αργά, αυτές θα αυξάνονται αντί να μειωθούν.

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

Written by: Lamiapolis

Rate it

Σχόλια σε άρθρα (0)

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


0%