Νέα

Λαμία: Γολγοθάς χωρίς τέλος για οικογένειες με ενήλικα παιδιά ΑΜΕΑ – Τι ζητούν από τους βουλευτές Φθιώτιδας

today24/01/2023 58

Φόντο
share close

Υπάρχουν λύσεις όμως, ειδικά η επαρχία της χώρας είναι αόρατη για τις κυβερνήσεις. Το μέτρο του προσωπικού βοηθού που ήδη εφαρμόζεται στην Αττική, επιβάλλεται να επεκταθεί σε όλη τη χώρα, για να μπορέσουν και τα παιδιά της επαρχίας να παραμένουν ενεργά στην κοινωνία, υπογραμμίζει ο πρόεδρος του Συλλόγου γονέων και φίλων του ΕΕΕΕΚ Λαμίας, Παναγιώτης Αγγελάκης, μιλώντας σήμερα στους “Αεράτους”, στον LamiaPolis 87.7.

.“Καλώ τους κκ Χρήστο Σταϊκούρα, Γιάννη Οικονόμου και Γιώργο Κοτρωνιά να μεταφέρουν το αίτημα των συλλόγων ΑΜΕΑ όλης της Ελλάδας στον πρωθυπουργό και άμεσα με μια τροπολογία να επεκτείνουν την λύση του Προσωπικού Βοηθού σε όλη τη χώρα, απαλύνοντας τον καθημερινό Γολγοθά χιλιάδων ανθρώπων. Και αν δεν μπορεί η κυβέρνηση να στηρίξει το μέτρο οικονομικά, ας περάσει την αρμοδιότητα στην Περιφέρεια που θα μπορέσει να το υλοποιήσει από κοινοτικά κονδύλια”

¨Οσον αφορά στην δημιουργία Στέγης για ΑΜΕΑ οι ενδείξεις είναι πιο ενθαρρυντικές. Η “Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και ο κ. Σπανός καθώς και η Μητρόπολη Φθιώτιδας μέσω του Μητροπολίτη μας Συμεών, είναι ήδη μαζί μας. Μια απόφαση της κυβέρνησης χρειάζεται. Ελπίζω οι βουλευτές μας να μεταφέρουν το αίτημα μας…” καταλήγει ο κ. Αγγελάκης

Aκούστε την συνέντευξη του Παναγιώτη Αγγελάκη στον LamiaPolis και στην εκπομπή “Αεράτοι” με τον Πάνο Κατσώνη και τη Λίλιαν Χαχοπούλου:

Written by: Lamiapolis

Rate it

Σχόλια σε άρθρα (0)

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


0%