Νέα

Λαμία: Γιατί “έτρεχε ” πάλι η Π.Υ στο κέντρο της πόλης – τι πρέπει να προσέχετε

today18/01/2024 196

Φόντο
share close

Κινητοποίηση της πυροσβεστικής υπηρεσίας είχαμε λίγο μετά τις 11:00 το πρωί της Πέμπτης (18/01). Περαστικοί ειδοποίησαν για καπνούς που έβγαιναν από κάδο στην οδό Καραϊσκάκη.

Άμεσα σήμανε συναγερμός στο κέντρο και σε λίγα λεπτά ένα όχημα με δύο πυροσβέστες βρέθηκαν στο σημείο προκειμένου να ελέγξουν το συμβάν. Μετά την αποτύπωση της κατάστασης δεν εντοπίστηκε κάτι ανησυχητικό αποχώρησαν.

Προς τούτο και οι σειρήνες που ακούστηκαν στο κέντρο της πόλης.

Τι πρέπει να προσέχουμε

Οπως επισημαίνει ο Σωτήρης Σβερδιλας διοικητής της Π.Υ Λαμίας “… οι πολίτες θα πρέπει να είναι περισσότερο προσεκτικοί αναφορικά με τις στάχτες που πετούν από τα τζακια τους. Καλό θα ήταν να μην βάζουν άμεσα τις στάχτες σε σακούλα και να τις πετούν απευθείας στον κάδο διότι πολλές φορές δεν έχουν σβήσει εντελώς τα αποκαιδια με αποτέλεσμα να προκύπτουν τέτοιου είδους φαινόμενα. Μάλιστα το τελευταίο διάστημα παρατηρούνται ιδιαίτερα συχνά στην πόλη μας τέτοιου είδους συμβάντα και προκαλούν την κινητοποίηση μας. Καλό θα ήταν οι συμπολίτες μας να κρατούν τις στάχτες μια δυο μέρες στο σπίτι τους βάζοντας τες στην άκρη προκειμένου να έχουν σβήσει εντελώς και στη συνέχεια να τις πετούν”.

φωτό αρχείου

Written by: Lamiapolis

Rate it

Σχόλια σε άρθρα (0)

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


0%